Chapter 9 - Me. Zayn. Kiss.

Jag glodde irriterat ner i min mobil. Var det kanske fel nummer? Bella sa säkert bara ett nummer, hon ville säkert inte att jag skulle kunna kontakta Linnea. Det var säkert så det var. Skit drygt av henne. Jag la upp fötterna på bordet och kollade bort emot tvn. Det var något konstigt programm som jag inte förstod ett skit av. Dom pratade något konstigt språk.. Förmodligen Svenska. Och jag förstod verkligen ingenting av vad dom sa. Jag bara satt där med ett upphöjt ögonbry och glodde på tvn. "Haha, you look very weird", hörde jag Liam säga och jag vände huvudet emot dörren. "I know, but I cant understand what they're saying", sa jag surt och han log. Han satte sig i fotöljen brevid mig. "You can't understand Swedish", sa han och blinkade emot mig. Jag skrattade bara. "Do you want something?", mummlade jag och han nickade. "Yeah, Paul told me that we're going back to london in the morning tomorrow, just saying", sa han och log. Jag hjäspade samtidigt som jag nickade. "Okey, were are Zayn, Harry and Louis?", frågade jag sedan. "I think that Louis sleep, Harry too. Zayn are in his room. He have a dateeee", sa han och jag skrattade samtidigt som jag skakade på huvudet. "Come on, lets annoy him", sa jag och reste på mig. Liam skrattade samtidigt som han följde med mig ut ur rummet för att gå till hans rum.
"Jävla helvettes skit cola", sa jag tyst och glodde surt på cola flaskan. Jag tog tag om locket och försökte få upp det igen, till förgävles. "Hur går det?", fnittrade Bella och jag vände surt min blick emot henne. Hon suckade och tog colan ur mina händer och öppnade den snabbt. "Det var jag som öppnade den, du gjorde bara det sista", mummlade jag och hon himlade med ögonen. Jag flinade emot henne och hon skrattade bara. Jag satt i min soffa medans hon stog framför spegeln och sminkade sig. Hon kollade på mig genom spegeln. "Vad ska du göra nu då?", undrade hon och jag ryckte på axlarna samtidigt som jag drack lite av min cola. "Ingen anning, du.. Gav du Niall mitt nummer?", svarade jag och hon log snett. Jag gav henne en irriterad blick. "Men Bella!", utbrast jag och hon fnissade till. "Förlåt", sa hon och vände sig om och log emot mig med ett stort leende. Jag kastade en kudde på henne och hon gav mig en ledsen blick. Hon kastade tillbaka kudden och fortsatte sen sminka sig. Jag drog upp min mobil och såg att jag hade fått ännu ett sms. "Liiiiiiiiiiiinnnnnneeeaaaaa?", stog det och jag höjde på ögonbrynet. Tönt. Det var ifrån samma nummer, som det smset Niall hade skickat ifrån. Så förmodligen var de han nu med, och jag suckade irriterad. Jag visste inte om jag skulle svara eller inte, tillslut bestämmde jag mig för att faktiskt svara. "Yes?", skrev jag bara och la sen ner mobilen. Jag hade egentligen inget att vara sur över, han är känd. Varför skulle han ens bry sig om vad någon av oss tycker? Han är precis som alla andra kändisar.
 
Bella drog på sig några armband och ett sött halsband och jag följde vartenda steg hon tog. Hon drack lite av sin chai latte som hon köpt på starbucks och gick sen bort och slängde den. Hon drog på sig en en armlös klänning som inte gick längre en låren. Hon var väldigt söt faktikst. Håret hade hon rakt och fint, och skorna hon valt var ett par vita klackskor med inte så jätte hög klacka. "Fin du är", sa jag och hon vände sig om och log emot mig. "Tycker du? Tack", sa hon och jag nickade. "Zayn kommer ju dö när han ser dig, du är skithet. När ska du möta han?", undrade jag och hon log svagt. "Jag ska möta han på deras hotell om en timma, runt nio", sa hon och jag spärrade upp ögonen. Är klockan redan åtta? Jag tog upp min mobil och såg att det stämmde, jag hade även fått ett sms. Jag öppnade smset och såg att det var ifrån Niall. "Hey babe, can you call me?", stog det och jag svalde. Jag vet inte varför jag log svagt, var det för att han kallade mig babe? Jag ryckte på axlarna för mig själv och valde att inte svara. Jag la ner mobilen på bordet och reste mig upp. Jag gick ut till Bella som hade ställt sig i köket. "Skulle du bli sur på mig om jag sa att jag lovat Niall att du skulle komma med mig till hotellet?", sa hon oroligt och jag slog upp ögonen. "Vad sa du?", utbrast jag och hon bet sig i läppen. Jag suckade hårt och satte händerna för ansiktet. "Förlåt, men det kändes som om ni behövde prata", sa hon undvikande och jag slog ut med armarna. Jag tänkte precis säga något men blev tyst istället.
 
Jag vände mig om och gick in i mitt rum för att dra på mig normala kläder, tänkte i vilket fall som helst inte gå runt i mjukiskläder när jag träffade honom. Bella kom in i mitt rum och glodde på mig. "Du är söt som du är, du behöver inte byta om", sa hon och jag log snett. "Tack", sa jag bara men drog på mig ett par svarta tights i alla fall. Jag släppte ut håret och kollade på min spegel bild. Jag hade inget smink på mig och mina ögon såg trötta ut. Jag kunde ärligt talat inte bry mig mindre. Klockan började närma sig nio och vi bestämmde oss för att gå. Jag satte på mig mina converse och Bella hade redan på sig sina klackskor. Vi gick ut ur lägenheten och som vanligt tog vi hennes moppe. När vi kom till hotellet stog redan Zayn där. Han log stort när han fick syn på oss. "Oh, Linnea is here", sa han och blinkade emot mig. Jag skrattade bara. Han vände blicken emot Bella och log stort. "Wow, you're really beautiful", sa han och kollade på henne. Jag kunde se hennes kinder blossa upp i en ljusrosa nyans. "Thank you.. You don't look so bad you either", sa hon och dom omfamna varandra. Jag rullade på ögonen samtidigt som jag hjäspade. Zayn skulle precis säga något när någon sa hans namn. "Hey, can I have your autograph?", sa en tjej som stog brevid sin kompis. Dom kollade lite smått åt vårt håll men behöll endå fokuset på Zayn. "Sure", sa han och log. Han skrev sin autograf och tog snabbt en bild med dom, innan dom gick iväg. Det kändes jätte skumt, jag hade fortfarande inte förstått det. "Here", sa Zayn och gav mig ett kort. "Nialls room are 426, this is just for the elevator", sa han och log. Jag nickade och han kramade mig snabbt. Jag vände mig sen om för att gå in i hotellet. Jag behövde inte det här dumma kortet? Jag kom in på hotellet endå. Fast det kanske skulle vara lika bra om pappa inte såg mig, ioförsig.
 
Jag smög försiktigt in och gick snabbt till hissen. Jag tryckte ner den och gick sen in. Jag stoppade in kortet och funderade på vilken våning jag skulle till. Förmodligen 4, eftersom hans rum var 427..? Jag tryckte på den och såg snabbt att det var rätt. Jag letade snabbt upp rum 427 och knackade försiktigt på. Jag hörde hur dörren öppnades och jag fick syn på Liam. "Linnea? Hey", sa han glatt och jag log. Han kramade om mig och höjde sen på ögonbrynet. "Do you look for someone?", undrade han med ett flin och jag fnös. "Niall", sa jag tyst och han log stort. "His room are 426", sa han och jag nickade. "Ooh..", sa jag bara generat. Jag pratade lite med Liam, men han var tvungen att gå och lägga sig sen. Dom skulle tydligen åka tidigt imorgon. Jag ryckte på axlarna och gick till rummet brevid. Jag visste inte om jag ville knacka, det skulle säkert bli jätte pinsamt. Tillslut knackade jag oroligt på den jävla dörren..
 

Zayn satte sig försiktigt på bryggan och jag log. Han tog tag i min hand och drog ner mig brevid honom. Jag kollade ut över vattnet, det var väldigt fint faktiskt. Solen var helt nere nu och det enda som lyste just nu var gatlamporna. Varken jag eller Zayn hade vart speciellt hungriga, så vi bestämmde oss för att bara prata, gå runt och lära känna varandra. Hans hand var fortfarande slingrad i min och jag sneglade försiktigt på våra händer. Jag vände sen upp blicken emot Zayn som redan kollade på mig. Vilket fick mig att bli generad och min blick gled snabbt ner igen. Hans hand släppte min hand och tog istället tag i min haka. Han drog försiktigt upp mitt ansikte så att jag kollade på honom igen. "Please, just stop doing that", viskade han och drog sin hand längst min kind. Jag visste inte vad jag skulle säga, så jag bara glodde på honom. Hans ögon var så fina och hans läppar.. Dom var så kyss vänliga. Jag tror inte att jag någonsin viljat kyssa någon såhär mycket. Han drog försiktigt tillbaka sin hand och kollade ut över vattnet. Jag bet mig i läppen och gjorde detsamma. "Like a said before. We're going home to London tomorrow", sa han och jag svalde. "I know", sa jag tyst. Det gjorde mig mer ledsen för varje gång han sa det, och jag vet verkligen inte varför. Jag kände hur han kollade på mig och jag vände min blick emot honom. "What", sa jag och log. Han besvarade mitt leende. "I have a secret", sa han och la sin arm runt mina axlar.
 
Han var varm och jag skrattade till. "Yeah, I have many secrets", sa jag och han skrattade till. "I have a special secret that nobody knows, do you want to know it?", undrade han och jag kollade upp på han. "Of course", sa jag och log svagt. "I think I like a special girl.. Really much, i havent know her for so long, and I dont know why. But I really like her, and I think I like her more than a friend", sa han och kollade generat bort. Jag la min hand på hans haka och vände hans huvud emot mitt. "Don't do that", sa jag och härmade honom. Han började skratta med tystnade snabbt till. Han kollade ner på min läppar och jag svalde. "Do you want to know my secret?", frågade jag tyst och han drog mig tättare intill sig. "Yeah", sa han riktigt tyst. "I like you too", viskade jag nästan ohörbart. Han la sin hand på min kind och kom snabbt närmre. Tillslut nuddade hans läppar mina och jag besvarade hans kyss. Allt annat försvann och jag kunde bara tänka på detta. Mig. Zayn. Kyssen. Han särade försiktigt på mina läppar med hans tunga och jag kunde inte motstå att le emot hans läppar. Han tunga gled in i min mun och kyssen över gick till hångel. Jag la mina armar runt hans nacke och han lyfte försiktigt över mig till hans knä utan att avbryta något. Han armar la sig runt min midja och han drog mig intill sig. Hans läppar passade perfekt mot mina läppar, det kändes så. Hans händer smekte mig över ryggen och jag kunde inte undgå att rysa. Han backade försiktigt undan men lutade istället sin panna emot min panna. Hans ögon borrade sig in i mina. Det kändes som om han kunde se rakt igenom mig. Utan att säga ett ord reste vi båda på oss. Han tog min hand i sin och kollade sig omkring. Tillslut närmade han sig mitt öra. "I like you", viskade han och jag log. Jag gillar honom med..

Tada.. SPECIELLT och lite extra långt chapter. Och nu kanske en massa börjar säga att det är för tidigt att dom kysser varandra och att dom gillar varandra osv osv. Det är faktiskt inte så om ni tänker efter, man kan GILLA någon efter bara att se en person. Hehe! Och dom är ju verkligen inte kära i varandra än.. Kommentera gääärna vad ni tycker ska hända, nu är det ju ganska självklart att Zayn och Bella kommer bli ett par (Dock vet man aldrig med mig;) Men vem tror ni Linnea kommer få ögonen på? Tror dom flesta kommer gissa rätt, men man vet ju aldrig. Kramisar sötnosar♥
 
Och ni kanske märker att jag har stavfel och jag är inte så världsbäst på engelska. Men det får duga. Ni förstår väll endå hoppas jag?
Trackback
RSS 2.0