Chapter 13 - I'm yours



"Hey Babe", jag kollade ner i mobilen och fick syn på ett sms ifrån Joselyn. Enda sen jag hjälpt henne hem ifrån festen så har hon skrivit minst ett sms varje dag, svenska tjejer var väldigt på. Eller vissa borde jag säga. Jag kände inte för att svara just nu. Jag satte upp fötterna på bordet samtidigt som jag la ner mobilen och glodde på den stora tvn. Något tyskt program med engelsk översättning var på och jag var för trött för att ens bry mig. Jag hade på mig stora mjukisbyxor i en grå färg och ingen tröja på mig. Det var fruktansvärt varmt idag och jag svettades nästan. Jag hörde plötsligt hur någon öppnade dörren och jag orkade inte ens resa på mig för att möta personens blick. "Niall?", det var visst inte någon av killarna. Hela jag frös till is och jag vände på huvudet för att se det välbekanta ansiktet. "Linnea", sa jag och hörde hur fult det lät när jag sa hennes namn. Det lät bara inte bra, jag visste att det inte var så hon uttalade det. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, resa mig upp och krama om henne eller be henne gå. Jag svalde men behövde inte ens säga något innan hon hann före. "I can go, if you want me to", sa hon och svalde och jag nickade. Hon himlade med ögonen och jag slog ut med armarna. "No, I mean No", sa jag snabbt när hon vände sig om. Hon kollade bak till mig igen och svalde. "What are you doing here?", sa jag förvirrat och hon bet sig i läppen. "I'm here in London to meet Bellas mom, and I met Liam and them at the airport, and I said that I wanted to talk to you. So yeah, here I am..", hon log snett medans orden kom ut ur munnen på henne. Jag reste mig upp ifrån soffan och mötte hennes blick som återigen gjorde mig knäsvag. Jag fattade inte vad jag höll på med, varför jag betedde mig som jag gjorde emot henne. Hon gav mig chanser åter och åter igen och jag betedde mig som en idiot. Hon var så vacker och brydde sig om andra. Jag gick närmre henne och tvekade lite innan jag tillslut öppnade armarna och tog in henne för en kram.
 
Jag backade sen undan och log lite, medans hon såg allmänt förvirrad ut. "Can I just ask you one thing?", sa hon och lugnt. Jag nickade. "Why are you so hard to understand. You are like.. Two peoples, I dont know.. You're just so..", hon avslutades sig själv för att hitta rätta ord. Jag nickade emot henne och svalde. "I know.. I just, I'm like that when I like somebody", sa jag och var tvungen att trycka fram orden. Annars skulle jag förmodligen aldrig vågat säga det. Hon mötte min blick och jag bet mig i läppen. Jag stog väldigt nära henne och hennes blåa ögon lös starkt. Jag blev nästan orolig att hon skulle slå mig när hon var så tyst, när hon verkligen inte sa något började jag få panik. "Please say something", mummlade jag och hon svalde. "I dont know what to say", viskade hon och jag suckade. Jag kollade upp emot mitt rum och såg gittaren stå lutad emot väggen. Jag tog försiktigt hennes hand och hon lät mig ta den, även om hon blev förvånad. Jag vände mig om och drog med henne upp till mitt rum. Jag släppte henne vid min säng och satte mig på fotöljkanten. Hon kollade emot mig gitarr. "Play something", sa hon och vände sedan upp blicken till mig igen. Jag log snett och tog tag i den. Jag satte upp den i mitt knä och funderade lite. Hon lutade sig emot väggen i min säng och drog upp bena till sitt ansikte. Hennes hår var slarvigt ute i en fläta på sidan, och hon hade short så att man kunde se hennes fina och bruna ben. Jag bet mig i läppen medans jag började spela dom första ackorden. Jag kollade på henne medans jag började sjunga på Stereo Hearts. "Make me your radio. Turn me up when you feel low. This melody was meant for you. Just sing along to my stereo", jag sjöng bara refrängen medans jag undvek hennes blick och la sen undan gitarren och kollade generat ner i golvet.
 
Hon kom fram till mig och ställde sig framför mig, vilket gjorde att jag var tvungen att kolla upp på henne. Hon la sin hand försiktigt på min kind och kom närmre mig för att sedan viska något i mitt öra. "You said that you liked me, Show it. And I'm yours", med dom orden lämnade hon rummet.
 
Jag satt på strandkanten med huvhudet lutat emot knäna som var uppdragna emot min kropp. Zayn satte brevid mig med armen runt mina axlar. Solen hade börjat gå ner och jag började frysa, jag hade bara på mig en blå bikini, och han hade bara badshorts. Jag reste på huvudet och lutade det emot hans axlar istället. Linnea hade gått direkt till Niall och pratat med honom, sen hade hon åkt till min mamma och lämnat våra saker. Sen hade hon följt med Liam och Louis på bio. Jag hade inte träffat mamma än, men skulle hem snart. Men just nu satt jag på en underbar strand med en jätte fin kille, varje gång han rörde vid mig fick han mitt hjärta att slå snabbare än vad jag trodde var möjligt. "You are the one who makes it worth waking up in the morning. I'd trade the sun for the chance to show you I'm all in", sjöng han tyst och jag log svagt för mig själv. Han tystnade och vände ansiktet emot mig. Jag vände min blick så den hamnade på honom och han kollade på mig länge med hans stora och bruna ögon, dom såg så säkra ut. Så självklara. Han flyttade sig närmre mig, vilket jag inte trodde var möjligt. Hans läppar närmade sig mina och jag började skratta. Jag reste mig snabbt upp och han kollade på mig med ett höjt ögonbry. "It's late", sa jag blygt och bet mig i läppen. Jag fnittrade sen till och halvsprang upp till våra väskor. Jag tog på mig mina jeansshorts över bikinin och satte sen på mig ett rosa linne. Han kom emot mig samtidigt som han skrattade. Jag knöt på mig mina converse medans han satte på sig sina kläder. Vi tog våra väskor och började sen gå längst strandkanten.
Plötsligt snubblade han till på en sten och hamnade rakt i sanden medans jag inte kunde sluta skratta. Jag satte mig på huk medans jag drog upp han så han satt ner. Jag la mina händer på hans kinder för att kolla om han var okej. "Yes, you're okey", viskade jag och han log svagt. "I'm always okey when I'm with you", sa han och kollade in i mina ögon. Jag svalde och drog försiktigt tillbaka mina händer. Han glodde ner på mina läppar som suktade efter hans. Han mötte sen min blick igen och jag bet mig i läppen. Denna gången var det jag som tog steget genom att lägga mina armar runt hans hals. Jag tryckte försiktigt mina läppar emot hans och han besvarade kyssen som tack vare våra tungor snabbt blev hångel. Han la sina armar runt min midja och la sig försiktigt ner i sanden och drog med mig ner utan att avsluta något. Men jag slutade och flyttade bort mina läppar ifrån hans medans jag försiktigt reste mig upp. "You're very beautiful tonight", viskade han och jag skrattade till. Jag fattade precis, det var så självklart. "I'm a girl, a smart one. I know what you're doing", sa jag tyst och mitt leende försvann. Han kollade oförståendes på mig och reste sig upp. Jag tog tag i hans axlar och närmade mig så att jag kunde viska i hans öra. "I know that you don't like me for real, you don't act like you do that", viskade jag och släppte sen taget om honom. Jag skulle gå men han tog tag i min armled. "Isabella, please dont, that's not true", sa han tyst och jag svalde. Jag mötte hans ledsna ögon och kollade på honom länge. Han var den enda som kallade mig det. "You're the only one who says Isabella, everyone says Bella", sa jag tyst och han log svagt. "I just love your name", sa han och jag skakade snabbt på huvudet. Jag drog åt mig min hand och började snabbt gå därifrån, utan att Zayn sa ett enda ord.
Jag var för förvånad för att göra någonting. Jag stog där stel medans min blick följde Isabella som sakta gick iväg. Min hjärna kunde inte förstå vad som precis hände, allt kändes så bra, men plötsligt försvann hon bara. Jag hade aldrig haft tankar på att börja gilla Isabella, och jag vet att jag inte gillade henne. Jag var bara ute efter någon jag kunde spela spel med, någon jag kunda ligga med och sen lämna. Det var så det var, det finns massa tjejer där ute. Så varför bryr jag mig om att hon lämnar mig, hon.. Zayn, det är ingen idé att ljuga för dig själv.

Här var det bara massa känslor, och nu förstår ni kanske liiiiiiiiiite hur Zayn och Niall tänker. Nästa kommer handla mesta dels om Harry, Zayn och Bella. Kanske lite Liam och Danielle också, så dom får komma in lite. Kommentera gärna snyggingar. Och en fråga!
  • Kärlek
  • Drama
  • Bråk
  • Vänskap
  • Kändiskap
  • Fans
  • Spänning
  • Sorg
  • Äventyr
  • M.M.
Ni får gärna kommentera vad NI är sugna att läsa mer av!

Bara ett litet tack och info. :')

Hej alla fina, ville bara tacka er för alla fina kommentarer, och det var kul att hela tretton personer ville vara med och tävla som Harrys flickvän. Tyvärr så kommer ju bara en kunna vinna, och jag känner mig såhäääär dum. Jag läser en, och tänker "Den här blir perfekt", men så läser jag en annans och känner exakt lika dant. Förmodligen kommer jag skriva nera allas namn och dra lott, vill inte vara orättvis. :)

Hoppas inte ni blir för ledsna om det inte blir ni, antar att det inte är en såååå big deal. Men en sak som jag kan förklara för er, att OM jag  ska ha några fler roller (Vilket jag faktiskt ska ha!) så kommer jag ta en annan av er som kommenterade Harry inlägget. Hoppas det är okej så, tävlingen kommer inte heller avslutas än på ett tag. Harrys flickvän kommer komma en heeeel del efter, okej inte så långt. Vid 18,19,20 kanske? Men ska försöka uppdatera bättre så ni får inlägg oftare. Känner mig så taskig när jag uppdaterar dåligt, vill inte att ni ska hata mig. :(

Jaja. Nu ska jag skriva nästa del, såg att dom mest efterlängtande karaktärerna var först Niall, sen Zayn, Harry och Louis och Liam på sista plats. Vilket var lite kul, för dom jag skriver mest om är Niall och Zayn. Det är bara för att ni vill läsa mer om eran favorit, tror jag. Hihi så söta är niii! Okej kanske har helt fel, men såg vissa skriva "Harry för jag gillar han mest.", typ. Menade mer att jag ville få med ALLA killarna i novellen, om ni fattar? :) Aja. Nu skriver jag då, ska få med Niall och Zayn (Anledningen varför alla ville ha dom också var för att ni ville veta hur DEM tänkte, och det ska ni fååå) sen ska jag försöka få in Harry, Louis och Liam mer eftersom jag själv vet att dom luggit lite bakom. Speciellt Louis om jag inte har fel! Och en fråga jag fick från en tjej var vem som var MIN favorit. Jag skulle förmodligen säga Liam, eller kanske Niall. Kalla mig inte "dåligt fan" eller "no directioner" (Dock skulle jag inte kalla mig själv directioner, bara väldigt stort fan!), men sist kommer Harry faktiskt. (FÖÖÖÖRLÅÅÅÅT), men det är säkert BARA för att han är kändast och personligen tycker jag att dom andra ska få mer love ifrån mig, hade Zayn vart kändast, hade det säkert också vart så. Men älskar Harry endå♥ Och förlåt, döda mig inte. Hehe..
OCH TUSEN TACK TILL ER! NI ÄR VÄRLDSBÄST SNYGGINGAR!


Från mig och era favvokillar (kan ni önska iaf), puss♥

Chapter 12 - I Miss Her Already


"Insert your money again", repterade den ireeterande kaffe maskinen som jag började få lack på, den var så dryg emot mig. Även fast den inte ens var mänsklig.. Jag var på otroligt dåligt humör och var tvungen att få min jävla kaffe innan jag slog till en kund här på subway. Jag jobbade själv idag, för Linnea mådde inte så jätte bra. Hon hade fått en hel del hat efter att det kommit ut bilder på henne och Niall, hon var riktigt sårad och var en person som verkligen tog åt sig. Och jag visste att hon gillade Niall, men han var bara allmänt taskig emot henne. Och jag fattade verkligen inte varför, senaste igår skickade han ett av sina idiot sms. "It's your own fault", hade han skrivit eller något när hon frågat varför alla hatade på henne. Jag skakade bort dom irriterande tankarna och försökte stoppa in min tjugolapp åter igen. Dom åkte snabbt ut igen och jag blev riktigt irriterad. ""Insert your mon..", jag blev så sur att jag stängde av maskinen. "Jävla skitmaskin", utbrast jag och slog till den hårt med handen, vilket resulterade att jag pep till av smärta. "Är du okej?", hörde jag en röst jag kände igen säga. Jag kollade emot dörren och ett leende bildades på mina läppar. "Hej Alex", sa jag med en överaskad röst och gick fram till honom. Han kramade snabbt om mig och jag besvarade hans kram. Jag släppte hans omfamning och backade bak. "Vad drar dig hitåt då? Om du inte visste det, så mår inte Linnea så jätte bra just nu. Antar att det var henne du ville träffa", muttrade jag och ryckte på axlarna. Han skakade på huvudet.
 
"Nej, spelar inte så stor roll vem av er som jag snackar med. Ni har allid lika svar endå", sa han, vilket fick mig att skratta. Han skulle precis fortsätta när en kund kom in genom dörren. Jag ursäktade mig och bad Alex stiga åt sidan. "Vilket bröd?", frågade jag och mannen framför mig på kanske 30 år log. "Ljust, tack", svarade han och jag nickade. Han förklarade vad han ville ha på och jag gjorde snabbt i ordning hans macka och han betalade. Jag sa hejdå och han försvann snabbt ur lokalen. Alex började skratta och jag vände mig emot honom. "Vad var det då?", undrade jag med ett snett leende. Han mötte min blick. "Vem är han här Niall? Jag har sett hur mycket hat Nea får ifrån honom", sa han dystert och jag började skratta. "Inte ifrån honom, utan ifrån hans fans. Han är kändis, bott i en garderob?", sa jag och han blev snabbt generad. "Oj..", mummlade han medans jag skrattade. "Äh, det är lugnt. Jag visste själv inte om det.", sa jag och han blinkade emot mig. "Deså", muttrade han medans jag bara log. "Yes man", sa jag glatt och ryckte på axlarna. Jag satte mig på kanten av kassabordet och vände mitt ansikte emot honom. "Så du åker till London imorgon?", sa han och jag nickade. Imorgon var det torsdag, vilket jag missat. "Yes, jag och Linnea åker imorgon", sa jag och log. Han nickade åt mig och jag skrattade till.
Nästa dag vid denna tiden satt jag och Linnea på flygplanet. Hon sov med huvudet lutat emot min axel och jag satt och läste några skvallertidningar. Jag fick syn på en bild på Harry och Louis där det stog "World cutest couple?", vilket fick mig att skratta. Jag hade sett massa sådana skämt på senaste om att dem var ett par. Trotts det så hade faktiskt Louis en tjej, Eleanor. Hon verkar hur shysst som helst, och är urgullig. Jag hade skypat med Louis och Eleanor för några dagar sedan, hon var underbart glad och sprallig. Jag bläddrade snabbt bland det sista sidorna innan jag la ner tidningen i min väska. Resan var inte så lång och jag förstod verkligen inte hur Linnea kunde somna, men hon var som hon var. Jag kollade på min arm och såg att klockan var tjugo i fyra, och vi var framme fyra. Alltså bara tjugo minuter kvar.
Jag log stort emot Eleanor medans jag tog hennes händer. Hon försökte dra sig iväg men jag höll henne hårt. "Louis, I have to go", sa hon med ett svagt leende. Jag gav henne en ledsen min medans hon kollade medlidande på mig. Jag släppte försiktigt hennes händer och istället för att gå så slängde hon sig om mig och kramade mig länge. Jag kunde känna hennes värme sprida sig i kroppen och jag log för mig själv. "Flight 234 to New York, go to gate 6 now", hörde jag en röst säga i högtalarna och El skulle backa undan men jag kramade om henne hårdare. "I have to Louis..", viskade hon i mitt öra och jag suckade. "Stay with me instead", sa jag glatt och hon skrattade halvhjärtat. "If I could. You have to let me go now Louis", sa hon tyst och jag kramade henne hårt innan jag släppte taget om henne. Jag tog tag om hennes kinder och tryckte mina läppar hårt emot hennes. Hon fnittrade till och jag släppte henne sen. Hon tog sin väska och vinkade sen emot mig. Jag la mina händer emot öret som ett "ring mig" tecken och hon blinkade emot mig innan vände sig om och gick in på sin gate. Jag kollade ledsen emot hennes håll medans jag vände mig om. Jag fick syn på Zayn, Harry, Liam och Paul som stog en bit bakom mig. Det var några fans här, men inte så många. Ingen visste att vi skulle hit. "Hey mate", sa Liam och log emot mig. Han kramade om mig och jag backade undan. "Don't you miss Dan?", undrade jag och han skrattade till. "Of course I do", sa han förvånat och jag ryckte bara på axlarna. "I miss her already", påpekade jag och Harry skrattade. Niall hade valt att stanna hemma i sin lägenhet istället för att följa med hit, han var inte på humör. Men vi skulle endå bara lämna av El. Samma sak som för några dagar sen när vi skulle lämna av Danielle här, så ville han inte följa med. Plötsligt började Harry och Zayn skratta medans Liam och Paul suckade irriterat. Jag vände mig om och fick syn på tvä mycket välbekanta tjejer kämpa med sina stora väskor.
 
Bella och Linnea. Dom hade på sig midjehöga shorts och söta toppar. Linneas hår var i en fläta på sidan medans Bellas hår bara hängde ner. Dom såg trötta och förvirrade ut, dom hade inte sett någon av oss än. "Come", sa Harry glatt och vi andra följde efter. Även några fans blev intresserade..
Jag hörde någon skratta till och jag vände mig snabbt om och ryckte till. Jag petade till Bella som snabbt vände sin blick emot hållet där dom var. "Hey girls", sa Harry glatt och jag svalde. "Hey..", mumlade jag innan han kramade om mig. Jag kramade om Louis och Zayn och fick sen syn på Liam lite längre bak. "Liam", utbrast jag glatt och skyndade mig fram till honom medans han öppnade sina armar. Jag kramade om han länge innan jag backade bak. "What are you guys doing here?", frågade jag glatt och han log emot mig. "We're here to drop off Eleanor. But she's gone already", sa han och skrattade lite. Jag log snett och vände mig sen emot Zayn och Bella. Hon såg riktigt glad ut och pratade en hel del med honom medans han.. Han såg irriterad ut. Som om han ville gå, han såg uttråkad ut..

TADA! Ganska dålig om jag får säga det själv. En fråga som så många som möjligt gärna får svara på. Vem av killarna vill NI läsa mer av? KOMMENTERA FÖR FUUUUULLT! ;) Puss.

ROLL SOM HARRYS FLICKVÄN-DU?

Hej där. Nu är det såhär att jag har riktigt bra planer för denna novellen, men Harry kommer behöva en tjej för dessa planer. Och det ska bli någon av er.
Kommentera ert för-efternamn och ålder (Kan hända att jag sänker eller höjer din ålder för att det ska bli verklighetstroget.), intressen, hårfärg, ögonfärg, längd och din klädstil, dvs vad du brukar använda för kläder. Ifall du orkar och vill får du gärna skriva allt om dig själv som du kan komma på.

Ska skriva chapter 12 nu och hoppas någon är med att tävlar, annars blir det lite pinsamt, hihi.^^

Vinnaren kommer komma liiiiite senare i novellen, så får se när tävlingen avslutas. PUUUUS VÄRLDENS FINASTE LÄSARE!!


Så söta♥

Chapter 11 - It's my girl

"Im sorry.", smset hade virrat runt i min hjärna hela kvällen nu. Jag ville bara lägga mig ner och sova, men någon sa åt mig att inte göra det. Bella virade in sig i en filt och satte sig brevid mig och jag kände hur soffan sjönk ner vid sidan om mig. Hon gav mig ett litet leende och satte upp fötterna i skräddare. "Hur hade ni det igår då?", mummlade jag och hon tog tag i sitt Ben and Jerry paket. Hon ryckte på axlarna. "Bra, antar jag.", hon log lite. Vilket nästan gjorde mig irriterad. Allt var perfekt för henne just nu, hon hade Zayn, och han verkade som en bra kille. Medans Niall var lite både och. Jag hade vaknat imorse invirad i en filt på festens bakgård. Utan Niall, som bara lämnat mig där, för att han hade sett en snygg tjej som bad honom följa henne hem. Och han som hade vart en sådan gentle man kunde inte lämna en ung flicka ute själv, fast såklart. Mig kan man lämna utanför ett hus. Visst, han var full, men man har ingen rätt att göra så endå.
 
"Hur är det?", jag vände fokuset till Linnea samtidigt som jag ryckte på axlarna. Hon tryckte ner sin sked i glasspaketet och skopade upp lite av chockladglassen som snabbt hamnade i hennes mun. "Vet inte, det han gjorde.. Det var så fel.", muttrade jag och drog morgonrocken tätare omkring mig. Hon hjäspade och slängde hastigt en blick emot mikron ute i köket. Jag kikade också dit och fick syn på dom stora, röda sifforna som visade 01:46. "Trött?", frågade jag Linnea istället, för att byta samtalsämne. Hon skakade på huvudet. "Inte så", mummlade hon och åt av sin glass. Det såg riktigt gott ut, men jag hade lovat mig själv att inte äta massa sött. Det har känts som om jag har blivit större på senaste, men jag visste själv att det var något jag bara nojjade över. Jag har vart osäker över mig själv länge, och tror inte att jag någonsin skulle klara av massa hat, vilket i vissa fall var jobbigt.
 
Imorse hade Zayn träffat Bella för att säga hejdå, hon hade även träffat dom andra killarna. Men ingen hade hört av sig till mig, förutom Liam som hade mött upp mig, så söt som han var. Det enda jag hade hört ifrån dom bortsett ifrån Liams möte var Nialls sms som landat i min inkorg för kanske två timmar sedan. Det irriterade mig att allt han kunde göra var att skicka ett ynkligt sms klockan kvart i 12 på natten. Jag bestämmde mig tillslut för att svara, även fast han inte skulle se det nu, han sov förmodligen. Klockan var kvart i ett hos dem, antar jag. SO är inte mitt starka ämne i skolan, sanningen var att inget ämne var mitt starka. Jag sög helt enkelt i skolan, något mina föreldrar inte gillade. Plötsligt avbröt Bella tystnaden. "Mamma var tvungen att omboka planet en timma senare på torsdag, så du vet", sa hon och jag kollade på henne och nickade, jag hade glömmt det för att vara ärlig. På onsdag åker ju jag och Bella till London.
 
 
Jag drog tillslut upp min mobil och knappade långsamt in tre små bokstäver. "Lol", skrev jag, osäker på om jag skulle skicka. Niall skulle bli skitsur, men jag kunde inte bry mig mindre, han hade gjort mig skitsur. Han var bara töntig om han hade tänkt gemföra mitt svar med vad han gjort emot mig. "Vad svarade du?", frågade Bella nyfiket och la ifrån sig glasspaketet på den svarta träbordet och drog sina fötter närmare sig. "Lol", sa jag och skrattade. Hon flinade och slog till mig på benet. "Vilken bitch du är, vad tror du han svarar?", jag ryckte bara på axlarna som svar till hennes fråga och hon skakade på huvudet..
 

Min mobil pep till och jag sträckte mig emot bordet och öppnade smset. "Hey babe, go on Skype.", stog det och jag kollade upp emot Linnea. "Det var Zayn, han frågade om jag kunde gå in på skype", sa jag och log lite lite. Hon besvarade mitt leende. "Skriv ja då", svarade hon och jag nickakde. "Ska", mummlade jag bara fram. "Ok, I'm with Linnea. Are you alone?", skrev jag men fick snabbt ett svar. "No, I'm with Harry och Niall.", stog det och jag flinade. "Han är med Harry och Niall", skrattade jag fram och hon himlade med ögonen. Jag reste på mig och gick snabbt in till mitt rum  och tog upp min dator och datorladdare. Jag tog med mig det ut till vardagsrummet och stoppade in datorsladden i elutagget. Jag satte mig sen i soffan med Linnea brevid mig. "Jag smsade dit namn ifrån din mobil, han frågade", sa hon oskyldigt och jag skrattade. "Det är okej", log jag och blinkade emot henne. Datorn kom igång och skype startades upp av sig själv. Jag loggade snabbt in och fick se att jag hade en ny vänförfrågan ifrån "KilamNyaz", och det tog mig ett riktigt bra tag att förstå varför han hette så. "Borde inte dom sova nu", muttrade Linnea medans jag accpterade deras vänfrågan. Jag skrattade bara åt henne och log. "Tänkt på att du är osminkad?", frågade jag och kollade emot Linnea. Hon nickade. "Jag är för trött för att bry mig, dom ringer, svara med kamera", sa hon och jag kollade förvirrat på skärmen. "Jaa", sa jag snabbt och tryckte på "Svara med videokamera", och snabbt därefter dök vi upp på skärmen, samma sak med dom. Gud vad snygga dom var. Zayn satt i mitten med datorn fördmoligen i sitt knä. Han hade ingen tröja på sig och det irriterade mig, som tur var kunde han inte se vart jag kollade. Niall som satt brevid hade på sig en svart tshirt och Harry en mörkblå hoodie med luvan uppdragen. "Hi girls", sa Harry och log stort. Jag skrattadet till. "Hi", sa jag glatt och vinkade lite. "Yeah, hii", flinade Zayn. Linnea satt brevid mig och glodde nästan bara på Niall. Samma sak med Niall, tror jag. Han glodde i vilket fall som helst bara på skärmen utan att säga någonting. Han ruffsade till sitt hår och kollade åt ett annat håll.
 
"What are you hooties doing?", sa Harry och flinade stort. Zayn skrattade lite och jag räckte ut tungan. "Nothing", sa Linnea. "If we would have something to do, would'nt we've talked to you guys", fortsatte hon och Zayn lipade emot henne. Harry skrattadet och lutade sig tillbaka. "I like her, can I have her Niall? Or maybe not, she's the only one you tallk about", sa han och skrattade och Niall kollade surt på Harry. "That's not true", sa han tyst och både Zayn och Harry började skratta. "Yes it is", lade Zayn till och Niall skakade på huvudet och drog upp sin mobil istället. "Vad söt han är, kolla på han.. Niall..", mummlade Linnea och jag skrattade. "Haha va?", skrattade jag fram och hon nickade. "What?", sa Niall surt och kollade upp ifrån sin mobil. "Inget Niall, det är lugnt, du behöver inte veta", sa hon och jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag bet tag i min läpp för att inte börja skratta mer. "Stop it, you're not funny", sa Harry irriterat. Linnnea suckade. "Han har humörsvängningar som en idiot", sa hon tyst och kollade ner i sin mobil istället. "That was unnecessary", sa Zayn och glodde på Harry. "I was just kidding", sa han och Zayn himlade med ögonen. "Yeah right", sa han och jag var tvungen att svälja. Världen hetaste kille, inte bara det. Han är på min väns sida när hans gör fel. Allt med honom kändes så himla rätt. Som om han var perfekt rakt igenom. Jag skakade bort dom tankarna och log svagt. "Linnea do talks alot about Niall too", sa hon och jag kände hur Linnea glodde hårt på mig. Niall kollade snabbt upp ifrån sin mobil och alla kollade just nu på mig. "Sluta Bella", sa hon med sammanbitna tänder. Jag log. "She thinks you're relly cute", sa hon och riktade sin blick emot Niall. Zayn och Harry började skratta och där gick det för Linnea. Hon tog tag i en kudde och började slå den hårt emot mig. Jag var tvungen att lägga kameran på nattbordet för att kunna skydda mig själv. Hon hoppade på mig medans hon skrattade och jag hörde hur någon av killarna "Ohh":ade, men jag orkade inte bry mig. I stället drog jag bort kudden och flinade emot henne. "Sluta, nu är vi kvitt", skrattade jag och hon nickade. Jag satte mig normalt och drog åt mig datorn igen. "Hey", sa jag generat och Linnea flinade stolt. "That was awesome, do it again", skrattade Harry. "Pervo", sa Niall och kollade på Harry. "What?", skrattade jag lite nervöst och Linnea skakade bara på huvudet.
 
"Two girls in hotpants fighting with eacother. Hot girls.. Wow", sa han och jag kollade generat bort.  "You make her embarrassed", sa Zayn med ett svagt leende. "It's my girl", sa ha och slog till Harry som bara skrattade. Jag kollade förvirrat bort ifrån datorn. Min tjej? Det värmde lite när han sa så. Jag vet inte varför, men allt kände så bra med honom. Jag visste inte var det var.. Höll jag på att falla för honom?
 

Dålig kanske, och lite tråkig. Lite mellan del som man kan kalla det, haha läste i kapitel ett att dom skulle till london om två veckor, och en vecka har gått nu. Vilket jag hade glömmt, men det vara bara jätte bra att jag läste det, för det passar inte bättre. Ska försöka få upp nästa del imorgon. Och jag tror det blir bildlösa delar i fortsättningen, förlåt. Puss. :)

haha vilken bitch jag är..

... låtit er vänta såhär länge! Ush på mig. Vem är sugen på nästa som kommer upp inom EN TIMMA? ;) Sorry guys.För väntan. :)

RSS 2.0