Chapter 10 - Because I Liked It

"What are you doing here?", frågade han. Nästan så att han lätt irriterad, som om han inte ville att jag skulle vara här. Jag orkade inte ens svara honom, utan vände bara på mig för att gå. Men han drog tag i min arm och drog tillbaka mig. Han kollade på mig länge, och jag mötte hans blåa ögon. "You friends, and my friend, told me that you wanted to talk to me?", sa jag och svalde. Han släppte snabbt min arm och jag drog den till mig. "That's not true", sa han irriterat och kollade på mig. "Yeah, thats why I have to go now. Bye Bye Niall, have a good life", sa jag sarkastigt och han höjde på ögonbrynet och stängde sen dörren i ansiktet på mig. Jag stog bara där med öppen mun, utan att veta vad jag skulle göra. Jag skulle precis gå när dörren öppnades igen. Utan att säga ett ord drog Niall tag i mig och drog in mig i rummet. Han stängde dörren så att jag stog emot den och han la sina armar på varsin sida om mitt ansikte. Han stog väldigt nära och jag var tvungen att sträcka på mig för att inte nudda honom. Han skulle säga något men blev tyst igen. Jag ville bryta tystnaden, men visste inte vad jag skulle säga eller göra. Tillslut avbröt han tystnaden. "You don't have to go", sa han och kollade på mig. Jag försökte le men han var så seriös, att jag nästan inte vågade. "Why not?", sa jag tyst och han skrattade till. Han tog ner sina händer och kollade på mig med ett höjt ögonbry. "Go then", sa han nochalant och jag blev riktigt förvirrad. Killen gjorde mig förrvirad. Ena sekunden bad han mig i princip att stanna, andra sekunden ska jag gå.

"Can you just stop doing that? You act like a fucking bitch", sa jag surt och höjde handen. Han backade lite. "Don't cal me bitch, you don't know me", fnös han. Jag suckade. Tvekade och jag skulle gå eller inte, men jag behövde inte tänka mer förens Niall gjorde det åt mig. "Don't go.. I'm so..", han blev tyst och vred sig lite. Mes, kan inte ens säga förlåt. "You what?", sa jag och lade huvudet på sne. Han började pilla med sina fingrar och bet sig i läppen. Han hade på sig en vit tröja och svarta jeans. Till det hade han en röd keps. "I'm sorry", utbrast han pch slog ut med händerna. Jag flinade och nickade. "Its okey", sa jag och jag kunde se ett svagt leende på hans läppar. Han tog tag i min arm och drog med mig till sovrummet. Han släppte min arm och gick sen in på toaletten och stängde dörren. Va? Jag fattade ingenting. Förvirrat satte jag mig på sängkanten, men bara några minuter efter kom han ut igen. Han hade fixat till sitt hår och han log emot mig. "You came because i wanted to talk, but thats not the thing. I want to get know you. Do you know some partys here?", sa han och jag skrattade till samtidigt som jag skrattade. "Maybe", sa jag och log.


Dörren öppnades och jag hörde Zayn skratta. Jag gick irriterat ut i hallen och fick syn på Zayn som höll armen runt Bella. Först trodde jag att Zayn gick ut med Bella för att han gillade henne, men efter att Linnea berättade att Zayn hade kysst Bella och hur glad hon blev för hans skull, blev jag riktigt skeptisk. "What?", Sa Zayn surt och Bella kollade på oss. Jag mötte hennes blick. "I'm really sorry Bella, but I have to talk to Zayn. You should go", sa jag ursäktande och hon lipade men nickade sen. "It's okey", sa hon och log. Hon vände sig emot Zayn som gav mig en riktigt sur blick. Han vände sen ansiktet emot henne. "Don't go, dont care about him", sa han och log. Hon besvarade hans leende. "No, I think I should go", sa hon och pussade honom på kinden. Men han vände ansiktet så att det blev på munnen. Hon fnissade till och log emot honom. Hon viskade något till honom och vinkade emot mig, innan hon gick. Jag gick fram och stängde dörren efter henne och vände blicken emot Zayn. "Leave her alone", sa jag irriterade och han skrattade till. "No, why should I?", sa han och flinade. "It's not funny Zayn. She's a good girl, you dony have to play with her feelings too", sa jag och gick närmare honom. Han suckade. "How do you know that i play with her feelings?", sa han surt. "I know you Zayn, we are with eacother every single day", Sa jag riktigt irriterat. "Just because you're sad about Emily, cant you just play with other feelings. That's really bad", fortsatte jag. Emily var en tjej som han var väldigt bra vän med, han berättade att han gillade henne. Och hon snäste av honom, tycker lite synd om honom över det. Men sen dess har han haft massa tjejer som han playat med, fått dom att tro att han gillar dem, han ligger med dom och dumpar dom sen. Han var väldigt svår när det kom till sånt. "Leave me alone Liam", sa han irriterat och gick sen där ifrån intill sitt sovrum. Han fick inte såra Bella också..


Jag log stort emot Niall som kom med två glas med någon dricka i. Jag svepte det snabbt och det brände till i halsen. Jag gjorde en min och han skrattade åt mig. Vi hade dratt till en fest i närheten av mig, jag kände han som hade festen, så det var ganska lugnt. Många tjejer hade kommit fram till Niall, något som irriterade mig. Jag vet inte varför.. Men det irriterade mig bara. "You look really hot today", viskade Niall och kom närmre mig. Han pussade mig på kinden och drog upp mig ifrån soffan medans jag bara skrattade åt honom. Han hade druckit mycket mer än mig, och var berusad, riktigt berusad. Jag hade bara druckit några glas, medans han hällt i sig dricka. Men jag gillade det, han var mycket snällare när han var berusad. Han var inte lika bitchig. Han la ner våra glas på bordet och drog med mig bort till golvet och började dansa med mig. Han la sina armar runt min midja och drog mig intill sig. Han log busigt. "Hey sexy", sa han och jag började skratta. "Hello Niall", sa jag och han hängde ut underläppen. "Arent I sexy?", sa han ledset och jag log. Jag nickade och blinkade emot honom och han skrattade. "Stay here", viskade han och försvann. Efter en stund kom han tillbaka med en gittar i handen. Han drog med mig ut på husets bakgård där det var folktomt. Jag skrattade och kollade emot Niall. "You cant just take his guitar", sa jag han log. "Uhm, yes I can. I just did", flinade han och satte sig på en mur. Jag satte mig ner brevid honom och kollade på honom. Han började spela något, men det lät långt ifrån bra. Han skulle precis börja sjunga men jag satte handen för munnen. "Please.. Don't", sa jag och han log ledset. "Why? Do you think I'm a bad singer?", sa han och jag skrattade. "Yeah, when you're drunk. You cant even play guitar right now", sa jag och han lipade emot mig. Han satte ner gittaren på marken och drog ner mig ifrån muren. Han mötte mina ögon och tog sin händer i mina. Han kom närmre mig men jag bakade bara undan. "Stop it Niall, you're drunk", sa jag och han skakade på huvudet. "Nooo", gnällde han och jag försökte dra tillbaka mina händer, men han höll dom i ett hårt grepp.

"I like you", sa han och drog mig nämre honom. Jag kände hans kropp emot min och jag mötte han ögon. "No, you don't. You're just drunk", sa jag försiktigt och han skakade på huvudet. "I'm not drun..drunk. I'm just honest", sa han och svalde. Han lutade sin panna emot mig och hans ögon lös i en blå färg. Jag var bara tyst och kollade honom i ögonen. Han blick gled ner till mina läppar och jag började känna mig lite obekväm. Plötsligt kände jag hans läppar långsamt snudda vid mina. Skulle jag gå undan? Skulle han bli sur på mig för att jag inte sagt till han att sluta? Han hade aldrig kysst mig om han inte var full, han hatade mig. Men konstigt nog tog mina känslor över och jag besvarade hans kyss. Han drog tag i min midja så att jag lutade mig bakåt och hans andra hand lekte med mitt hår. Jag lyfte försiktigt handen och mina fingrar snuddade vid hans haka. Han tunga åkte in i min mun och kyssen gick över till hångel. Det kändes så fel att jag gjorde så emot honom.. Speciellt när vem som helst kunde se honom. Men på något sätt slutade jag inte, jag slutade inte bara för att jag.. Gillade det.

Ojooooooj. Tror ni att Zayn lekte med Bellas känslor, eller har han faktiskt fått upp ögonen för henne? Och tror ni Niall gillar Linnea, eller var det så att han bara var full? Kommentera, och förlåt för uppdateringen just nu, men ligger efter i massa saker. Kramisar finisar. :')

Chapter 9 - Me. Zayn. Kiss.

Jag glodde irriterat ner i min mobil. Var det kanske fel nummer? Bella sa säkert bara ett nummer, hon ville säkert inte att jag skulle kunna kontakta Linnea. Det var säkert så det var. Skit drygt av henne. Jag la upp fötterna på bordet och kollade bort emot tvn. Det var något konstigt programm som jag inte förstod ett skit av. Dom pratade något konstigt språk.. Förmodligen Svenska. Och jag förstod verkligen ingenting av vad dom sa. Jag bara satt där med ett upphöjt ögonbry och glodde på tvn. "Haha, you look very weird", hörde jag Liam säga och jag vände huvudet emot dörren. "I know, but I cant understand what they're saying", sa jag surt och han log. Han satte sig i fotöljen brevid mig. "You can't understand Swedish", sa han och blinkade emot mig. Jag skrattade bara. "Do you want something?", mummlade jag och han nickade. "Yeah, Paul told me that we're going back to london in the morning tomorrow, just saying", sa han och log. Jag hjäspade samtidigt som jag nickade. "Okey, were are Zayn, Harry and Louis?", frågade jag sedan. "I think that Louis sleep, Harry too. Zayn are in his room. He have a dateeee", sa han och jag skrattade samtidigt som jag skakade på huvudet. "Come on, lets annoy him", sa jag och reste på mig. Liam skrattade samtidigt som han följde med mig ut ur rummet för att gå till hans rum.
"Jävla helvettes skit cola", sa jag tyst och glodde surt på cola flaskan. Jag tog tag om locket och försökte få upp det igen, till förgävles. "Hur går det?", fnittrade Bella och jag vände surt min blick emot henne. Hon suckade och tog colan ur mina händer och öppnade den snabbt. "Det var jag som öppnade den, du gjorde bara det sista", mummlade jag och hon himlade med ögonen. Jag flinade emot henne och hon skrattade bara. Jag satt i min soffa medans hon stog framför spegeln och sminkade sig. Hon kollade på mig genom spegeln. "Vad ska du göra nu då?", undrade hon och jag ryckte på axlarna samtidigt som jag drack lite av min cola. "Ingen anning, du.. Gav du Niall mitt nummer?", svarade jag och hon log snett. Jag gav henne en irriterad blick. "Men Bella!", utbrast jag och hon fnissade till. "Förlåt", sa hon och vände sig om och log emot mig med ett stort leende. Jag kastade en kudde på henne och hon gav mig en ledsen blick. Hon kastade tillbaka kudden och fortsatte sen sminka sig. Jag drog upp min mobil och såg att jag hade fått ännu ett sms. "Liiiiiiiiiiiinnnnnneeeaaaaa?", stog det och jag höjde på ögonbrynet. Tönt. Det var ifrån samma nummer, som det smset Niall hade skickat ifrån. Så förmodligen var de han nu med, och jag suckade irriterad. Jag visste inte om jag skulle svara eller inte, tillslut bestämmde jag mig för att faktiskt svara. "Yes?", skrev jag bara och la sen ner mobilen. Jag hade egentligen inget att vara sur över, han är känd. Varför skulle han ens bry sig om vad någon av oss tycker? Han är precis som alla andra kändisar.
 
Bella drog på sig några armband och ett sött halsband och jag följde vartenda steg hon tog. Hon drack lite av sin chai latte som hon köpt på starbucks och gick sen bort och slängde den. Hon drog på sig en en armlös klänning som inte gick längre en låren. Hon var väldigt söt faktikst. Håret hade hon rakt och fint, och skorna hon valt var ett par vita klackskor med inte så jätte hög klacka. "Fin du är", sa jag och hon vände sig om och log emot mig. "Tycker du? Tack", sa hon och jag nickade. "Zayn kommer ju dö när han ser dig, du är skithet. När ska du möta han?", undrade jag och hon log svagt. "Jag ska möta han på deras hotell om en timma, runt nio", sa hon och jag spärrade upp ögonen. Är klockan redan åtta? Jag tog upp min mobil och såg att det stämmde, jag hade även fått ett sms. Jag öppnade smset och såg att det var ifrån Niall. "Hey babe, can you call me?", stog det och jag svalde. Jag vet inte varför jag log svagt, var det för att han kallade mig babe? Jag ryckte på axlarna för mig själv och valde att inte svara. Jag la ner mobilen på bordet och reste mig upp. Jag gick ut till Bella som hade ställt sig i köket. "Skulle du bli sur på mig om jag sa att jag lovat Niall att du skulle komma med mig till hotellet?", sa hon oroligt och jag slog upp ögonen. "Vad sa du?", utbrast jag och hon bet sig i läppen. Jag suckade hårt och satte händerna för ansiktet. "Förlåt, men det kändes som om ni behövde prata", sa hon undvikande och jag slog ut med armarna. Jag tänkte precis säga något men blev tyst istället.
 
Jag vände mig om och gick in i mitt rum för att dra på mig normala kläder, tänkte i vilket fall som helst inte gå runt i mjukiskläder när jag träffade honom. Bella kom in i mitt rum och glodde på mig. "Du är söt som du är, du behöver inte byta om", sa hon och jag log snett. "Tack", sa jag bara men drog på mig ett par svarta tights i alla fall. Jag släppte ut håret och kollade på min spegel bild. Jag hade inget smink på mig och mina ögon såg trötta ut. Jag kunde ärligt talat inte bry mig mindre. Klockan började närma sig nio och vi bestämmde oss för att gå. Jag satte på mig mina converse och Bella hade redan på sig sina klackskor. Vi gick ut ur lägenheten och som vanligt tog vi hennes moppe. När vi kom till hotellet stog redan Zayn där. Han log stort när han fick syn på oss. "Oh, Linnea is here", sa han och blinkade emot mig. Jag skrattade bara. Han vände blicken emot Bella och log stort. "Wow, you're really beautiful", sa han och kollade på henne. Jag kunde se hennes kinder blossa upp i en ljusrosa nyans. "Thank you.. You don't look so bad you either", sa hon och dom omfamna varandra. Jag rullade på ögonen samtidigt som jag hjäspade. Zayn skulle precis säga något när någon sa hans namn. "Hey, can I have your autograph?", sa en tjej som stog brevid sin kompis. Dom kollade lite smått åt vårt håll men behöll endå fokuset på Zayn. "Sure", sa han och log. Han skrev sin autograf och tog snabbt en bild med dom, innan dom gick iväg. Det kändes jätte skumt, jag hade fortfarande inte förstått det. "Here", sa Zayn och gav mig ett kort. "Nialls room are 426, this is just for the elevator", sa han och log. Jag nickade och han kramade mig snabbt. Jag vände mig sen om för att gå in i hotellet. Jag behövde inte det här dumma kortet? Jag kom in på hotellet endå. Fast det kanske skulle vara lika bra om pappa inte såg mig, ioförsig.
 
Jag smög försiktigt in och gick snabbt till hissen. Jag tryckte ner den och gick sen in. Jag stoppade in kortet och funderade på vilken våning jag skulle till. Förmodligen 4, eftersom hans rum var 427..? Jag tryckte på den och såg snabbt att det var rätt. Jag letade snabbt upp rum 427 och knackade försiktigt på. Jag hörde hur dörren öppnades och jag fick syn på Liam. "Linnea? Hey", sa han glatt och jag log. Han kramade om mig och höjde sen på ögonbrynet. "Do you look for someone?", undrade han med ett flin och jag fnös. "Niall", sa jag tyst och han log stort. "His room are 426", sa han och jag nickade. "Ooh..", sa jag bara generat. Jag pratade lite med Liam, men han var tvungen att gå och lägga sig sen. Dom skulle tydligen åka tidigt imorgon. Jag ryckte på axlarna och gick till rummet brevid. Jag visste inte om jag ville knacka, det skulle säkert bli jätte pinsamt. Tillslut knackade jag oroligt på den jävla dörren..
 

Zayn satte sig försiktigt på bryggan och jag log. Han tog tag i min hand och drog ner mig brevid honom. Jag kollade ut över vattnet, det var väldigt fint faktiskt. Solen var helt nere nu och det enda som lyste just nu var gatlamporna. Varken jag eller Zayn hade vart speciellt hungriga, så vi bestämmde oss för att bara prata, gå runt och lära känna varandra. Hans hand var fortfarande slingrad i min och jag sneglade försiktigt på våra händer. Jag vände sen upp blicken emot Zayn som redan kollade på mig. Vilket fick mig att bli generad och min blick gled snabbt ner igen. Hans hand släppte min hand och tog istället tag i min haka. Han drog försiktigt upp mitt ansikte så att jag kollade på honom igen. "Please, just stop doing that", viskade han och drog sin hand längst min kind. Jag visste inte vad jag skulle säga, så jag bara glodde på honom. Hans ögon var så fina och hans läppar.. Dom var så kyss vänliga. Jag tror inte att jag någonsin viljat kyssa någon såhär mycket. Han drog försiktigt tillbaka sin hand och kollade ut över vattnet. Jag bet mig i läppen och gjorde detsamma. "Like a said before. We're going home to London tomorrow", sa han och jag svalde. "I know", sa jag tyst. Det gjorde mig mer ledsen för varje gång han sa det, och jag vet verkligen inte varför. Jag kände hur han kollade på mig och jag vände min blick emot honom. "What", sa jag och log. Han besvarade mitt leende. "I have a secret", sa han och la sin arm runt mina axlar.
 
Han var varm och jag skrattade till. "Yeah, I have many secrets", sa jag och han skrattade till. "I have a special secret that nobody knows, do you want to know it?", undrade han och jag kollade upp på han. "Of course", sa jag och log svagt. "I think I like a special girl.. Really much, i havent know her for so long, and I dont know why. But I really like her, and I think I like her more than a friend", sa han och kollade generat bort. Jag la min hand på hans haka och vände hans huvud emot mitt. "Don't do that", sa jag och härmade honom. Han började skratta med tystnade snabbt till. Han kollade ner på min läppar och jag svalde. "Do you want to know my secret?", frågade jag tyst och han drog mig tättare intill sig. "Yeah", sa han riktigt tyst. "I like you too", viskade jag nästan ohörbart. Han la sin hand på min kind och kom snabbt närmre. Tillslut nuddade hans läppar mina och jag besvarade hans kyss. Allt annat försvann och jag kunde bara tänka på detta. Mig. Zayn. Kyssen. Han särade försiktigt på mina läppar med hans tunga och jag kunde inte motstå att le emot hans läppar. Han tunga gled in i min mun och kyssen över gick till hångel. Jag la mina armar runt hans nacke och han lyfte försiktigt över mig till hans knä utan att avbryta något. Han armar la sig runt min midja och han drog mig intill sig. Hans läppar passade perfekt mot mina läppar, det kändes så. Hans händer smekte mig över ryggen och jag kunde inte undgå att rysa. Han backade försiktigt undan men lutade istället sin panna emot min panna. Hans ögon borrade sig in i mina. Det kändes som om han kunde se rakt igenom mig. Utan att säga ett ord reste vi båda på oss. Han tog min hand i sin och kollade sig omkring. Tillslut närmade han sig mitt öra. "I like you", viskade han och jag log. Jag gillar honom med..

Tada.. SPECIELLT och lite extra långt chapter. Och nu kanske en massa börjar säga att det är för tidigt att dom kysser varandra och att dom gillar varandra osv osv. Det är faktiskt inte så om ni tänker efter, man kan GILLA någon efter bara att se en person. Hehe! Och dom är ju verkligen inte kära i varandra än.. Kommentera gääärna vad ni tycker ska hända, nu är det ju ganska självklart att Zayn och Bella kommer bli ett par (Dock vet man aldrig med mig;) Men vem tror ni Linnea kommer få ögonen på? Tror dom flesta kommer gissa rätt, men man vet ju aldrig. Kramisar sötnosar♥
 
Och ni kanske märker att jag har stavfel och jag är inte så världsbäst på engelska. Men det får duga. Ni förstår väll endå hoppas jag?

Förlåååååt mig

Hej alla fina. Jag är ledsen för att jag fortfarande inte lagt upp en del, jag är verkligen jätte ledsen. Vet inte riktigt vad som hände, hehe. Men ska börja nu direkt. Så länge kan ni läsa en grym blogg, som faktiskt länkade mig (Tack♥) som ni hittar HÄÄÄÄÄÄR.
Nästa del kommer som sagt väldigt snart, och den kommer bli eeextra lång, för eran skull och väntan. :')


Sötnosar.

Svar på frågor

evelina om Chapter 7 - You Got That One Thing:
Ahhh tack för att du lockade hit mig!! är helt fast för den här novellen nu! Skulle gärna se en bild på Linnea så man vet hur hon ser ut :)

Om jag ber riiiiiktigt snällt, skulle du snällasnälla skicka bilden på Niall med "I <3 swedish girls" tröjan till mig? skulle vara evigt tacksam seriöst. 

Helt klart min nya favoritblogg! kram xx

Svar: Jag vill inte lägga upp en bild hur hon ser ut, som jag förklarade för dig. För då kan man inte ha en egen bild av hur hon ser ut, hehe. Tack och kul att du gillar novellen. :')



Vilma om Chapter 8 - U And I:
Jo en fråga bara. du har ju lagt upp en bild i början av de två senaste kapitlerna, är det riktiga tweets från killarna? :)för jag har letat men inte hittat dem..
jätte bra blogg! :D så nyfiken inför nästa kapitel!! :D

Svar: Nej nej, PhotoShop vet du. Hihi♥ Tack. :') Kram.

Och till alla som frågar om länkbyten+vart jag gör bilderna. 1. Jag gör länkbyten i menyn, om man säger så. Skriv bara till mig så sätter jag in dig i menyn. 2. PhotoShop CS5 gör jag bilderna i. Och nästa del kommer förhoppningsvis ikväll, annars får ni vänta tills imorgon♥

Chapter 8 - U And I

Jag lyfte försiktigt huvudet ifrån kudden och hjäspade lite. Jag öppnade ögonen och kollade mig omkring. Vart var jag? Jag satte mig försiktigt upp och drog undan filten ifrån mig. Jag kollade i soffan brevid mig, där var det tomt. "Hallå?", halvropade jag men fick inget svar. Jag såg ganska snabbt att jag var inne i Nialls rum, och jag hade antagligen somnat här. Varför hade inget väckt mig? "Oh, you're awake", jag vände mig snabbt om och fick syn på Niall. "Yeah, where's Linnea?", undrade jag och han hjäspade. "In the shower", sa han och jag höjde på ögonbrynet. "I think Zayn wanna talk to you", sa han efter att vi båda vart tyst ett tag. "What?", sa jag förvånat och han nickade. "He's outside", sa han och pekade bort emot ballkongen. Niall såg lite små ledsen ut, och jag undrade vad som hade hänt. Jag hade heller ingen anning om hur jag såg ut just nu, och ville inte veta det heller. Jag drog med mig filten och satte den runt mig och gick sen bort till balkongen. Jag öppnade försiktigt dörren och fick syn på Zayn som snabbt vände blicken emot mig. Han log snett och kollade sen framåt igen. Min blick gled ner till hans hand där han höll en ciggaret, hans blick var utblickad över staden och jag tog ett steg fram. Jag ställde mig tillslut brevid honom och glodde framåt. Han stog böjt över räcket och jag suckade. "Why do you smoke?", sa jag väldigt tyst och han kollade emot mig. Han ryckte på axlarna och jag bet löst tag i min läpp. Jag visste inte vad jag skulle säga, jag gillar inte när folk röker. "Niall told me that you wanted to say something", sa jag efter en stund och han stälde sig rak i ryggen och kollade emot mig.
 
"Yeah", sa han bara och tog ett bloss av sin cigarett och slängde sen ner den för balkongen. Han gick fram till mig och log. "You're beautiful today", sa han och jag log snett. Jag skakade bara på huvudet emot honom. "No, my hair is a mess, and my..", jag han inte säga mer innan han satte sitt finger framför mina läppar. "I'm serious. You're really beautiful", sa han och jag kollade generat ner i marken. Jag kände hans fingrar som snuddade vid min haka. Han drog försiktigt upp mitt ansikte så att jag kollade på honom igen. "Don't to that", sa han tyst och tog ett steg närmre. "Do what?", viskade jag. Han släppte taget om min haka och jag log lite. "Look away, when I give you a compliment. Just say thank you", sa han och log. Han la sin arm runt min midja och jag mötte hans blick. Han ögon var varma och inrammade i tjocka ögonfransar. "Thank you", viskade jag och han lutade min panna emot min. Det var svårt att kolla han i ögonen och fortfarande vara vid medvetnadet, han var så otroligt fin. Han backade sen ifrån mig och log. Han tog min hand och drog med mig till en stol på balkongen. Han satte sig ner och drog sen ner mig i hans knä. Han la armen runt mig och jag skrattade till. "That thing you wanted to say, will you say that thing?", sa jag och log smått. Han lipade emot mig men nickade sedan. "Of course, we're going home tomorrow", sa han och mitt leende försvann. Han kollade ledsamt på mig. "Oh, okay", svarade jag bara. "Where is.. home?", sa jag tyst. Skulle dom till USA eller något? Bor dom där? Det ligger ju flera timmar bort. Jag ville inte ens tänka på det.. "London?", sa han frågandes och jag andades djupt. Tack. Det är i alla fall inte i USA.
 
"Okey..", svarade jag bara och kollade ner i mitt knä. Vad skulle jag säga? Jag var ju inte så glad, även fast jag inte kände han så jätte bra, så var han verkligen en gullig kille som jag gärna skulle vilja lära känna bättre. "Isabella.. I really like you, I do. You're a really good friend and your smile is the most wonderful smile i've ever seen. But I dont know, we live in London. And we'll not coming back to Sweden for months", sa han tyst och jag svalde hårt. Så detta var alltså sista gången jag såg honom. Jag skulle precis svara men jag hörde hur min mobil pep till. Jag drog upp den ifrån fickan och såg att Linneas namn lyste upp på skärmen. "Babe, jag och Niall drar till Liam och Louis rum med Harry, dom skulle berätta något, har Zayn berättat för dig än? Är jätte nyfiken", stog det och jag suckade. "Who is it?", sa Zayn. "Linnea", sa jag snabbt och knappade snabbt in ett svar. "Ja, dom ska hem till London. Tror inte dom vill se oss mer, det lät så på Zayn. Han ba "Jag vet inte, vi bor i London och kommer inte till Sverige på flera månader typ" sa han. Vet inte vad han menar med det, men om du tänker efter så låter det som om dom inte vill se oss mer.. :'-(", Svarade jag och kollade sen emot Zayn som log emot mig. "I wish i could understand Swedish..", sa han och jag skrattade. "Give you this, give you that, lower kiss..", sjöng jag och log. Han höjde på ögonbrynet. "What? You guys have a song named I wish, right?", sa jag och log. Han skakade på huvudet. "I want, and the lyrics was wrong", sa han och skrattade. "But whe do have a song named I wish too", sa han och jag höjde på ögonbrynet. "Wow", sa jag och blinkade emot honom. Men vi blev båda tysta sen. Jag mötte hans blick och hans ögon borrade sig in i mina. "So.. This is the last time I se you?", undrade jag och han svalde. "No", sa han snabbt och jag kunde känna ett leende trycka sig fram. Men jag lät det bli. "I wanna go out with you.. Tonight.. We have work to do today, but we can go out.. Late", sa han tyst, som om han inte ville att någon skulle höra oss. "Okey", sa jag och log svagt. "Meet me at our hotel around nine. Okay babe?", sa han och jag nickade. "Okey"
Jag kollade emot Niall som satt i soffan mitt emot mig. Han mötte min blick och log lite snett. Jag kollade sen emot Harry som satt brevid Louis i Soffan brevid mig. "Where's Zayn and Bella?", undrade jag och Harry ryckte på axlarna. "In my room", sa han och sträckte lite på sig. Linnea kom in i rummet med en handduk virad runt håret. På sig hade hon sina shorts ifrån igår, och en tjocktröja som tillhörde Niall. Hon kollade surt på alla oss. Men speciellt mig. "Thank you", sa hon surt och jag höjde på ögonbrynet. "What?", sa jag oroligt och hon kollade surt på mig. "Have a good trip home to London tomorrow", sa hon och vände sig om för att gå. Men Harry var snabbt uppe för att stoppa henne. "How did you know?", undrade han och tog tag i hennes arm. "Does that matter?", sa hon spydigt och drog bort hans arm ifrån henne. "Take it easy.. We were going to tell you", sa han lite halv surt och jag reste mig snabbt upp och gick till dom. "We're sorry", sa jag och hon kollade på mig. "I'm not. She can't be mad for that", hörde jag Niall säga och jag vände mig om emot honom. Jag gav honom en irriterad blick. "He's right.. You comes here with drama", sa Harry och kollade surt emot Linnea. "That's not fear. Two boys to one girl, come on dudes", sa Louis och Linnea suckade surt. "I'm so fucking sorry. I'm sorry that i have feelings to, I'm sorry that i stared to like you guys", sa hon och backade några steg. Hon drog av sig handduken och jag suckade. Jag skulle precis säga något men hon hann före. "I'm sorry, I dont know why i talked to you yesterday. It gave me feelings I didn't want to have", sa hon tyst och glodde hårt på Niall som hade rest sig. Han kollade på henne länge och jag kunde se ånger i hans ögon. Hon suckade bara och lämnade snabbt rummet. Jag kollade bara hårt emot Niall och Harry och vände mig sen om för att dra till mitt rum.
Jag satt lutad emot ett hus och glodde på människorna som gick förbi mig. Jag kanske överreagerade? Jag vet inte. Men det gjorde mig ledsen, och jag vet faktiskt inte varför. Jag borde inte vara ledsen för det. Jag skickade snabbt iväg ett sms till Bella där jag skrev "Jag går hem. Ring när du pratat klart med dom", skrev jag bara och reste sen på mig. Jag skrev sen ett sms till Alex, "Vill du ses?", skrev jag och började sen gå hemmåt. När jag kom hem plattade jag igenom mitt hår och bytte om till en vit spets klänning. Jag hörde hur min mobil plingade till och jag drog snabbt upp den. "Kan inte idag. :-( Imorgon babe?", stog det och jag suckade. Jag la ner mobilen i min väska utan att svara honom. Jag drog på mig min converse och bestämmde mig sen för att gå ute lite. Solen sken starkt och jag log lite snett. Min mobil pep till ännu en gång och jag drog irriterat upp den. Det var ifrån ett nummer jag inte kände igen. "Call me, please.. N", stog det och jag stirrade på smset länge. Jag sket i att svara han, eller ens tänka på hur han hade fått tag i mitt nummer. Istället loggade jag in på twitter och kollade runt lite. Plötsligt såg jag någon RT en tweet ifrån Zayn Malik. Jag gick in på kontot och såg att det var hans riktigt twitter. Jag gick in på senaste tweeten och stirrade på det länge. "When i look at the keyboard I cant help but notice U and I are always together", stog det och jag började till och med le. Har Bella sett det än?

Drama, halv dåligt och lite sånt, inte gått igenom det heller med engelskan osv. Men bättre än inget, right? Och tack för alla era fina kommentarer, blev jätte glad när jag såg hur många som hittat hit. :) Och lovar att svara alla era frågor och kommentarer imorgon, för nu ska jag sova. Puss underbaringar♥

Chapter 7 - You Got That One Thing

Jag log emot Niall som kom in i bilen, Zayn berättade att dom hade lagt ner sin lilla fight. Men jag fick inte syn på Linnea. Vart var hon nu då? "Where's Linnea?", undrade jag och Niall han inte ens svara innan hon kom fram till bilen. Istället för att sätta sig brevid Niall, så gick hon runt till min sida. "Move", sa hon och pekade på sätet brevid mig. Jag satte mig på det sätet och hon satte sig på sätet jag satt på innan. Paul satt vi förar sätet, och Bella satt brevid. Bakom Paul satt Linnea, brevid henne satt jag, och brevid mig satt Niall. Längst bak satt Harry, Zayn och Liam. Bella kollade bak på mig och log. "Where are we going now?", undrade hon. Jag skrattade. "Why do you have your sunglasses on?", undrade jag och hon skrattade till. "I want", sa hon och log svagt. "Give you this, give you that, blow a kiss, take it back. If I look inside you brain", sjöng Harry och jag höjde på ögonbrynet. "Not strange at all?", mummlade Bella och kollade bak på honom. "She don't know that song, so that isnt funny", sa jag och räckte ut tungan åt Harry.
Dom förklarade för mig att dom hade en sång som hette I want, jag ryckte bara på axlarna och kollade framåt. Plötsligt blev jag lite rädd. Jag har inte insett för ens nu, att det faktikst är ett känt band jag och Linnea hänger med. Kommer bilder ut på oss tillsammans med dom, kommer vi säkert bli hatade till döden. Det är väldigt skrämmande, jag kommer själb ihåg hur Linnea var när Justin Bieber fick en tjej. Hon satt och planerade hur hon skulle döda henne, men jag tror verkligen att hon drev. Men jag vill inte att folk ska tänka så om oss, att dom vill döda oss. Men grejen med dessa killar är att dom är så down to earth. Jag skulle lätt kunnat tro att dom var vanliga killar, vilket dom fakiskt är. Men så är det lite pinsamt att vi knappt visste vilka dom var, dom säger ju att dom är så himla kända.
 
"Isabellaaaa", hörde jag Zayn mjuka röst säga och jag kollade bak på honom. "What?", undrade jag. Han log. "Hi", sa han och jag suckade. Han räckte ut tungan åt mig och jag kollade sen framåt igen. Bilen stannade och jag såg att vi var på baksidan av hotellet. Alla gick ut ur bilen  förutom Paul som skulle åka och parkera bilen. Vi gick in på insidan av hotellet bara för att ingen skulle se oss. Men där stog vi bara och glodde på varandra. "Soo..", mummlade Linnea. "Maybe we should go?", sa hon försiktigt och jag nickade instämmande. "Maybe, but I will not let you guys go", sa Louis med ett flin och la armarna på våra axlar. "Stay with us?", sa Harry och Zayn nickade. "Yeah, this is our 'free day'! We can do whatever we want today", sa han och skrattade. "I dont know, what time is it?", undrade jag och kollade på killarna. "20:28", sa Niall och kollade på mig. "Thanks", sa jag och log lite. Linnea hjäspade och jag kollade emot henne. "Vill du gå hem eller? Jag är ganska trött", sa jag och hon kollade på mig. "Jag vet inte, klockan är ju halv 9. Tycker vi kan vara med dom en stund till?", sa hon och jag nickade. "Jo, det är klart, men du måste berätta vad som hände mellan dig och Niall", sa jag och kände hur Niall vände blicken emot mig. "What?", sa han och jag flinade lite. "Säg inte hans namn sådär! Ja okej, senare ikväll då", sa hon bara och jag fnittrade till.
 
Efter ett litet tag bestämmde vi oss för att faktiskt gå upp till deras hotell rum och sätta på någon film. Men jag och Linnea bestämmde oss för att först åka hem för att byta om. Eftersom vi fortfarande hade på oss våra bikinis. Jag drog på mig en rosa klänning medans Linnea satte på sig jeansshorts och en tröja med ett engelsk tryck på. Vi åkte sen tillbaka till hotellet där Harry kom ner och mötte oss. Denna gången satte sig jag i soffan. Zayn till höger, och Niall till vänster om mig. Liam och Louis satt i den mindre soffan och Harry i fotöljen. Linnea ställde sig med armarna i kors och kollade surt på oss. "Thank you", sa hon och jag började skratta. Jag flyttade mig nämre Zayn och det var nu en liten plats mellan mig och Niall. Hon kollade skeptiskt på platsen men gick tillslut och satte sig där. Harry började skratta åt henne och hon kollade emot hans hål. "What?", undrade hon och han log. "You face was just like this..", sa han och gjorde en skitsur min. Hon började skratta, även Niall skrattade. Linnea kollade försiktigt emot honom men kollade snabbt fram när han mötte hennes blick.
 
Louis satte i filmen Saw, något jag inte gillade. Jag hatade skräckfilmer, men Linnea var värre. När det blev läskigt så lutade jag mig emot Zayn axel, som hade lagt armen om mig. Jag tyckte nästan synd om Linnea, när vi kollar på skräckfilm brukar vi ha varandra, men nu satt Linnea med en kudde framför sig. Jag kollade emot Niall som hade bytt om till gråa mjukisbyxor och en grå tjocktröja. Till det hade han på sig en blå keps. Medans Zayn hade på sig svarta byxor och en blå tröja. Niall satt med sin mobil och kollade då och då på Linnea. Harry hade bokstavligt talat somnat, och Louis och Liam hade gått iväg. Tror dom skulle snacka med någon Danielle och Eleonor som skulle komma imorgon. Tror det var deras tjejer.
När filmen var slut var klockan tio i tolv, och alla sov utan jag och Niall. Jag mötte hans blick och han log lite snett. "Tired?", undrade jag och han skakade på huvudet. Isabella hade somnat i mitt knä och Linnea hade faktiskt sitt huvud lutat emot Nialls axel. Han hade sin arm runt om henne, det var ganska gulligt gjort eftersom dom inte ens verkar gilla varandra. "Can we talk?", undrade jag tyst och Niall nickade. "Sure", vi lyckades resa på oss utan att väcka någon av tjejerna vilket var ganska bra. Vi gick ut på utsidan av hotellet, det var enda inga fans här just nu. Jag sträckte lite på mig och kollade på Niall. "I think I kinda like..", Niall blev tyst och kollade upp på mig igen. "I think I kinda like Linnea", sa han och jag spärrade upp mina ögon. "What?", sa jag förvånat och han nickade. "Or I dont know, I dont like HER. But I like her Smile, how carefree she is, her eyes and how she don't care about that we are.. We.", sa han och jag nickade. "I know what you mean", sa jag och han log lite snett. "Do you like Bella?", undrade han och jag skrattade till lite. "I dont know, I don't know her so much, but she's really cute", sa jag och log lite. Han nickade. "Yeah, she is", sa han och jag log. Vi pratade lite men gick sen upp till dom andra. Eller ja, alla sov ju. "Should we wake them up?", undrade Niall och jag skakade på huvudet. "Let them sleep over", sa jag och han nickade. Harry hade lagt sig inne i sitt rum, och Liam och Louis hade somnat i sina sängar. Jag bärde försiktigt Bella till den andra soffan, medans Linnea låg kvar. Jag kollade emot Niall som stog och kollade på Linnea med ett svagt leende. Jag skrattade bara. "Godnight", flinade jag och han kollade emot mig. Eftersom vi hade vart i Nialls rum, så behövde inte han gå någonstans. Jag gick sen in i mitt rum för att lägga mig och sova, och somnade gjorde jag väldigt fort.
Jag ryckte till och slog snabbt upp ögonen. Det var kålsvart i rummet och jag gnugade mig i ögonen. Vart var jag? Jag satte mig försiktigt upp och såg att jag låg i soffan med en filt över mig. Jag drog undan filten och fick syn på Bella som låg i den andra soffan. Mitt huvud snurrade och jag måde riktigt illa, jag vet inte varför. Jag hostade till och ställde mig upp samtidigt som jag drog filten runt mig. Jag gick in på toaletten och kollade mig i spegeln. Mitt hår var uppsatt i en tofs och mitt smink var utkletat i ansiktet. Jag tog bort sminket och drog sen upp min mobil som visade 03:08. Varför somnad vi här? Många tankar snurrade runt i mitt huvud och jag började hosta lite tyst. Jag la handen emot min panna och kände att jag var väldigt varm. "Are you okay?", hörde jag Niall säga och jag vände snabbt ansiktet emot dörren. "Oh, are you awake?", undrade jag försiktigt och han nickade. "Yeah, I am now", sa han och log lite. "I'm sorry", sa jag tyst och han skakade på huvudet. "It's okey", sa han och kom närmre mig. Han mötte min blick och la sin hand emot min panna. "You'r hot", sa han och jag log snett. "I know, I think I'm si..", jag blev tyst när jag såg hans flin. "Oh, you mean that way", sa jag och han skrattade. "Yep, that too. But serious, are you okay? Are you sick or something?", sa han försiktigt och jag ryckte på axlarna. "I think i need air", sa jag och han log. Han tog försiktigt min hand och drog med mig ut på hans balkong. Han var riktigt snygg just nu. Han hade på sig en tshirt och mjukisbyxor, och hans hår var alldeles ruffsigt. Han stannade vid ballkong dörren för att öppna den. Han släppte min hand och gick ut med mig. Han satte sig på ena stolen, och jag på den andra.
 
Jag drog upp knäna emot ansiktet och kollade ut över staden. Jag hade aldrig sett den såhär fin. Man såg lampor lyssa upp gatorna och vi var väldigt långt upp. "Beautiful, right?", sa han och jag kollade emot honom. Jag vände mitt ansikte emot honom och nickade. Hans ögon mötte mina och jag kollade snabbt framåt igen samtidigt som jag kände hur mina kinder blev röda. Tur var att det var för mörkt att se det. "Why do you hate me?", undrade jag, fortfarande med blicken emot stan. "I dont hate you", sa han försiktigt och jag suckade. Jag vände mitt ansikte emot honom. "You act like you do that", sa jag och han log snett. "So do you", sa han och jag kollade på honom länge. Han hade rätt, jag var lika dan emot honom. "You're very beautiful", sa han efter ett tag och jag log. "Thanks, you too", sa jag. Han vände ansiktet ut emot staden igen och jag drog filten tätare omkring mig. "I really like this place, I like Sweden", sa han och jag nickade. Jag svarade inte på det, visste inte vad jag skulle svara. "Say something about you?", sa han och jag kollade på honom. "Ask me what you wanna know", sa jag och han nickade. "Okay. Favorit color?", sa han och log lite. "Blue and pink", han nickade. "Favorite food and favorite song?", undrade han och jag tänkte efter. "Tacos and.. Never Let You Go by Justin Bieber", sa jag och han log. "I like Justin. He's a really good singer. Are you single?", undrade han och jag skrattade till. "Yes, I am", sa jag och han log stort. Jag skakade bara på huvudet samtidigt som jag skrattade. Vi satt och pratade om allt möjligt, han berättade även en massa om honom. Han var så fin, jag kunde inte hjälpa att jag tyckte det.
 
Efter ett tag bestämmde vi oss för att att gå in och lägga oss igen. Jag fick låna en thsirt av honom eftersom jag somnat med mina kläder. När jag satt på mig tshirten gick jag tillbaka till soffan. Jag drog filten över mig och drog upp min mobil och skrev en tweet. "Det är aldrig som du tror, aldrig. Allt är alltid annorlunda. Man vet faktiskt inte hur det kommer blir. Ha en bra dag alla", skrev jag och kollade runt lite på twitter. Jag sökte på twitter.com/niallhoran men kom in på någon kille som inte verkade vara honom för fem öre. Jag gick in på google och sökte på "Niall Horan twitter", jag tryckte på första länken. Yep, det var hans twitter. Han hette NiallOfficial och när jag fick syn på hans followers blev jag riktigt förvånad. Det var inte lite. Jag började följa honom och såg att han uppdaterat för bara några sekunder sedan. "It's over 6.000.000.000 people on earth, and you got that 1 thing. Strange.", stog det och jag glodde på den länge. Det var väll inte.. Mig han menade?

Riktiiiiiiigt långt, tycker jag förkännar mer än 1 kommentar. :( Hoppas ni gillar delen, händer lite saker nu märker ni kanske. Tror ni tweeten var till Linnea?
 
Jag gör gärna länkbyten, och vore kul om någon kunde sprida bloggen. Absolut inte kul att blogga om man inte har några läsare typ, och inte får mer en tre kommentarer i inläggen. Haha. Kramisar.

Chapter 6 - Love Birds

"If I was your boyfriend, I’d never let you go. I can take you places, You ain’t been before. Baby take a chance, Or you never ever know", sjöng Linnea medans hon gick brevid Harry och pratade lite. Jag kollade emot hennes håll och började skratta lite smått. Hon var absolut ingen sångerska, men hennes röst var liten och gullig. Jag skakade bort dom tankarna och kollade på Liam som gick brevid mig. Lite längre fram gick Zayn, Louis, Paul och Bella. Vi hade bestämmt oss för att dra till stranden, för det var väldigt fint väder ute. Paul var först orolig med tanke på att vi var med två tjejer och att fansen kunde se oss med dem, men vad spelar det för roll. Vi vill bara ha kul, inte direkt så att någon av dom kommer bli våran största kärlek.

Vi kom fram till en strand som låg lite utanför Göteborg, vi hade kört hit, och sen gått sista biten. Det var faktiskt väldigt fint här, för att vara i Sverige. Linnea hade berättat för oss andra att hon och Bella var de enda som faktiskt var här, det var lite sött faktiskt. "What are you thinking about?", undrade Liam och kollade på mig. "Nothing?", sa jag och kollade på honom. Han ryckte på axlarna och log. Vi gick fram till stranden och la ner våra saker. Bella och Linnea hade vart och hämtat sina badkläder innan, och vi hade ju våra på hotellet. Bella och Linnea hade även bytt om. Bella hade på sig ett rosa och vitt linne, och jeansshorts. Medans Linnea bara hade bytt byxor till shorts. Egentligen var jag för trött för att följa med, men Liam övertalade mig. Zayn och Louis kom och la sig på varsin handduk brevid där jag stog. Som vanligt, så skulle dom säkert sola till stor del. Men jag sugen på något, jag var hungrig och törstig. Harry var redan i vattnet när jag kollade åt det hållet, även Bella var det. Linnea mötte min blick och log lite. Jag kollade bara bort ifrån henne, varför gjorde jag så? Jag hörde hur hon suckade. Jag satte mig ner på en handduk och kollade på henne. Hon drog av sig tröjan och shortsen och log sen emot Harry och Bella som badade, eller ja, skvätte vatten på varandra. Hon hade långa och bruna ben och fina kurvor. Jag var tvungen att bita mig i läppen samtidigt som jag kollade åt ett annat håll och min blick mötte Liams. "Who do you looking at?", sa han och höjde på sitt ögonbry.
 
Jag flinade. "Nothing", sa jag och han skrattade. "Yeah, really", sa han och blinkade emot mig. "Yep buddy, I'm hungry. Can we eat something?", undrade jag och han höjde på ögonbrynet. "You're alway hungry.. Do you see a shop here?", skrattade han och jag log. "Yeah, I saw it before, on our way", mummlade jag och han nickade. "Okey", sa han med ett snett leende och vände sig emot Paul.
Jag kollade upp på Zayn och Louis som låg och sola. Jag flinade lite för mig själv och sprang upp ur vattnet. Jag sprang fram till dom och skakade på mitt hår över dom. Båda två skrek till och kollade snabbt upp på mig. "Oh no, you didn't..", sa Zayn med ett svagt leende. "Oh yes, i did", flinade jag och han reste sig snabbt upp. Jag sprang ner till vattnet med all kraft jag hade. Men han fick tag i mig precis innan jag kom ner. Han började kittla mig och jag kunde inte sluta skratta. Jag såg hur Louis gick emot oss, och jag kände att jag var körd om jag inte kom loss. Jag slog till Zayn i armen som av en reflex släppte mig. Jag skyndade mig med att springa därifrån, men med dom efter mig. Plötsligt fick jag syn på min och Linneas gunga som vi hade gjort när vi var mindre. Jag sprang fram till den och klättrade snabbt upp på den. Zayn och Louis ställde sig nedanför och jag flinade. Zayn skulle precis ta tag i gungen med Louis stoppade honom, tack gud för det. "Don't do that, she can fall", sa han seriöst men hade fortfarande ett leende på läpparna.
"Can you do this", skrek Isabella och satte över bena på andra sidan om henne och höll upp sig med händerna. Jag fick syn på Niall och Liam, som stog brevid Harry. Alla kollade häpet på henne, även Linnea gjorde det. Jag var så fokuserad på Isabella så jag nästan blev rädd. Hon kollade bort emot Niall, Paul och Liam som kom och jag kunde se hur hon tappade greppet om gungan och föll. Jag tog snabbt emot henne samtidigt som jag föll emot sanden, med henne över mig. "Aouch", utbrast jag och spottade ut sanden jag fått i munnen. Hon kollade oroligt på mig. "I'm so so sorry, I don't know why that happen. Zayn, I'm really sorry", sa hon oroligt och reste sig upp. Hon gav mig sin hand och drog upp mig. Alla andra kollade oroligt på mig och jag fnös. "It's okey", sa jag och borstade bort lite sand ifrån mig. "Are you mad?", undrade hon och jag skakade på huvudet. Jag verkade kanske lite sur, men ärligt talat var det inte för att hon föll på mig. Utan för att jag blev oroligt, riktigt orolig. Hon kollade ledsamt på mig. "Yes you are", sa hon och vände sig om för att gå men jag drog tag i henne samtidigt som jag kramade om henne. "It's okey, I promise", sa jag lugnt och kramade om henne länge. Jag vet inte varför, men det kändes som om det lugnade ner henne lite. Jag backade sen undan och log emot henne. "Are you okay?", undrade Louis och kollade på henne. Hon nickade med ett svagt leende. "Yeah", sa hon bara och skrattade.
 
Jag, Louis och Isabella gick bort till dom andra som kollade på oss alla. Harry och Linnea var fortfarande kvar i vattnet och lekte med varandra, eller ja, skvätte vatten och sånt. Medans Niall stog med en öl i ena handen, och en korv i den andra. "Fatty", sa jag och blinkade emot Niall. Brevid Niall stog Liam och Paul. Han flinade emot mig och jag skakade bara på huvudet. "Are you guys okey?", sa Liam oroligt. Han brydde sig alltid så mycket, och jag älskade honom för det. Han var en underbar vän. Verkligen. "Yeah, thanks Liam", svarade Isabella och jag nickade instämmande. "Hey, come on. Swim with us", hörde jag Harry ropa. Vi vände våra blickar ditt och log. Alla tog snabbt av sig sina kläder och skyndade sig ner till vattnet. Jag puttade ner Isabella och skrattade. Hon kollade surt på mig. "Why did you do that?", undrade hon och jag ryckte på axlarna. "I wanted", sa jag och blinkade emot henne. Hon skrattade bara. Vi var i havet en stund innan det började bli kallt. Alla gick upp till sina handdukar men Harry och Linnea hade fortfarande inte gått upp. Dom hade sina lilla lek som ingen ville ge upp, skit barnsligt. Plötsligt tryckte Linnea ner lera i Harrys hår. Man kunde höra han skrika men Linnea simmade längre ut. Harry kollade surt på henne, och istället för att gå efter så sprang han upp på land. Hon kollade på honom med ett höjt ögonbry. "I won", skrek hon efter honom och han flinade. "Nope, I won", han drog sin handduk runt om sig och tog sen upp hennes handduk. Dom flesta hade börjat gå till bilen medans jag och Niall stog kvar för att vänta på dem. Plötsligt sprang han iväg med den, upp emot bilen. Hon kollade surt efter honom. "Zayn, run after", sa hon och jag gjorde bara som hon sa samtidigt som jag skrattade.
 
Jag kollade efter Zayn som sprang iväg. Jag log lite snett, plötsligt insåg jag att jag var kvar själv. Eller inte. Jag mötte Nialls blick. "Oh hey", sa jag försiktigt och darrade till. Det var riktigt kallt ute, och jag kunde inte torka mig, eftersom Harry sprungit iväg med min handduk. "Are you could?", undrade Niall som mötte min blick. Jag nickade. Han log lite snett och drog av sig sin handduk och räckte över den till mig. "It's okey", sa jag och han skrattade. "I know that you're cold, just take it", sa han och jag skakade på huvudet. Han ryckte på axlarna och la den runt sig igen. Han öppnade armarna och jag skrattade. Jag skulle precis säga något när han la armarna runt mig och jag kände mig förvånad. Värmen slog över kylan och hans varma hud snuddade min. "You're really cold", viskade han i mitt öra och jag log lite. Mitt huvud var lutad emot hans axel och hans huvud emot min axel. Hans kram var riktigt mysig. Men det kändes samtidigt fel. Jag skulle precis backa undan när jag fick syn på Zayn. "Wow, I'm sorry love birds", flinade han och gick iväg igen. Niall backade snabbt undan ifrån mig och tog upp sina kläder, han kollade inte ens emot mitt håll. Han räckte över handuken till mig och utan att säga något, så gick han snabbt bort till dom andra. Jag stog där med ett höjt ögonbry. Va?

Kommenteraaa, vill ha lite respons. Hihi! Somsagt, stavfel och engelskafel kan även förekomma i denna del. Fortfarande trött, skriver så sent. Men hoppas delen var helt okej endå. Ni får gärna ge lite tips på vad som kan hände?
 
Hoppas ni har en bra helg, så kommer nästa imorgon. :')

Chapter 5 - I'm Sorry

"Hur är det då?", undrade Alex och jag ryckte på axlarna. "Det är väll okej, själv då?", undrade jag och kollade på honom. "Bra", flinade han och kollade bort. Jag vände mitt ansikte emot Felicia som satt brevid mig. "Hur går det med Johan?", undrade jag och Alex kollade snabbt emot Felicia. "Ja, eller hur, hur går det med honom?", sa han med ett leende och hon ryckte på axlarna samtidigt som hennes kinder blossade upp i en röd färg. Jag satt på en bänk i en park, med Felicia brevid mig, och Alex som satt framför mig och lutade sig emot mina ben. Alex var min närmsta kill kompis. Det började med att vi var tillsammans i trean, och sen dess har vi vart tightare. Medans Felicia är en tjej som går i min skola. Solen lös starkt och jag hörde hur min mobil pep till. "Kom nu, jag smsade Zayn. Viktigt!", stog det och suckade. "Jag måste gå", mummlade jag och Alex reste sig snabbt upp. "Varför då?", undrade han och lipade emot mig. "Bella, hon måste snacka med mig", sa jag och han nickade. "Okej", sa han och kramade om mig. Felicia reste sig upp och kramade om mig hon med och jag log emot dom. "Hejdå snygging", sa Alex och blinkade emot mig. Jag skrattade bara och gick därifrån. Jag skyndade mig hem till Bella, som inte bodde som långt bort.
Jag stirrade på mobilen länge och vallde sen att skicka smset. "Hey, I can't call you, but I can text you ;-) /B", skrev jag och funderade om jag verkligen hade sagt vad jag hette till honom dagen innan. Men han fattade säkert. Jag fattade inte varför jag inte smsade han igår, utan var tvungen att vänta tills idag. Klockan var nu 2 på dagen, och jag låg fortfarande i soffan och bara zappade mellan kanalerna. Jag hade inte ens gått upp än, jo, gått från min säng till soffan, det var det. Plötsligt pep min mobil till och jag låste snabbt upp den när jag såg Zayns namn. "Hey cutie, ofcourse can you call me. Haha! No but what are you guys doing today?", stog det och jag flämtade till. För det första, han kallade mig 'cutie'. Han var riktigt snygg, okej? För det andra, han skulle förmodligen fråga om vi kunde träffa dom. Det märker man. "Haha. Nothing much, and you?", svarade jag och fick snabbt ett svar. "Meet us? You and your funny friend ;-)", stog det bara och jag log för mig själv. Jag visste det, jag hade alltid rätt.
 
Jag knappade snabbt in ett sms till Bella, "Kom nu, jag smsade Zayn. Viktigt!", skrev jag och la sen ner mobilen. Utan att vänta på ett svar gick jag in till badrummet för att ta en snabb dush. När jag hade dushat klart började jag sminka mig lite smått och skulle precis börja föna håret när jag hörde hur min yterdörr öppnas. Jag gick ut till hallen och fick syn på Linnea. "Hej, vad var det?", undrade hon anfått, som om hon sprungit hit. "Zayn vill träffa oss", sa jag med ett svagt leende. Och hon skrattade. "Bara Zayn?", sa hon och jag ryckte på axlarna. "Han skrev ' meet us' så jag tror inte det?", sa jag och suckade. "Så jag ska träffa den fula, irriterande, idiotiska och blonda korkskallen?", sa jag surt men log lite samtidigt. "Du tycker inte han är ful, ljug inte", sa jag och skrattade lite. Hon blinkade bara emot mig. "Okej då, har du svarat ja än?", sa hon och jag skakade på huvudet.  "Ville vänta på att du kom", sa jag och hon nickade. "Okej, men svara han då", skrattade hon och jag nickade. "Okej"
Bella tog på sig ett par jeansshort och en söt vitt topp. Till det tog hon en stor kofta och en snygg väska, medans jag bara hade en rosa tröja och svarta jeans med guldiga detaljer. Inget speciellt, men jag hade lockat håret lite halvt snyggt, haha! Jag satt i hennes soffa medans jag inspekterade henne när hon sprang hit och dit i lägenheten för att hitta hennes saker. Zayn hade sagt att vi kunde möta dom vi 6, utanför deras hotell. Jag visste inte vad vi skulle göra, men jag får väll se. Och jag hade lovat mig själv att ge killen en chans, Niall kanske var ganska shysst endå. Får väll se. Klockan var tjugo över fem och jag suckade. "Bella, vi går nuu", sa jag och hon stannade upp och kollade på mig. "Vi kan ta min moppe, du får sitta där bak bara. Så vi kan åka kvart i, det hinner vi", sa hon och flinade lite emot mig. Tiden gick och klockan blev tillslut tio i, så fick lite bråttom. Vi gick ner till gården och jag vägrade sätta på mig hjälmen. "Mitt hår kommer bli skitfult", sa jag och hon suckade samtidigt som hon kollade emot mig. "Linnea, ta på dig den. Eller så får du gå", sa hon lite halvsurt och jag fnös. Jag drog på mig hjälmen och satte mig på moppen, innan vi körde ut ifrån hennes gård. När vi kom fram till hotellet fick vi se några människor stå utanför. "Inte igen", skrattade Bella och jag log lite.
 
Plötsligt hörde jag någon viska Bellas namn. Jag och Bella vände oss om och vi se killen med lockigt hår, han stog på sidan av huset. Vi gick fram till honom och han log lite. "Hey", sa han och Bella besvarade hans leende. "Hey there", sa hon och kollade sen på mig medans hon väntade på att jag skulle hälsa. "Hello", sa jag tillslut och han blinkade emot mig. Han hade på sig en rosa tröja och hade en ask med jordgubbar i handen. "Do you want some?", undrade han och jag skakade på huvudet. "No, thanks" sa jag och kollade på honom. "Uh, why are you here?", sa jag tillslut och han lös upp. "Right! Come", sa han och började gå. Vi följde efter honom och mötte upp en man som pratade lite med Harry, vi fick sen gå in bakvägen. Vi kom in till ett rum där det fanss en hiss, som vi gick in i. Mannen som Harry pratat med gick iväg och hissen åkte upp. "You know, they asked me to pick you up", sa han och log emot oss. "Who?", undrade jag och Bella suckade. "Vad tror du, killarna?", sa hon och jag nickade. "Just det. Okej, varför sa han sådär? Frågade vi eller?", sa jag och skrattade lite. Hon log emot mig och nickade. "Han kanske trodde vi undra", sa hon och blinkade till. Jag hörde hur killen skrattade till. "Nice language, what's your name? I already know your name, Bella. Zayn told me", sa han. "Linnea", svarade jag. "And your name is?", fortsatte jag och han höjde på sitt ögonbry. Han kollade lite snett emot mig men log sen. Förlåt, för att jag inte är ett fan, typ? "Harry", sa han och jag nickade. Hissen öppnades och vi gick ut ur den och kollade oss lite omkring. "Öhm", mummlade Bella. Han skrattade till.
 
"Just.. Come", sa han och fortsatte skratta. Vi gick efter honom och kom fram till en dörr. Han knackade på den, och efter ett tag kom någon och öppnade. Liam! Jag lite emot honom och han kollade emot mitt håll. "Hey", sa han med ett leende och kramade mig. Han kramade sen Bella. "Come in", sa han och vi alla tre gick in. Zayn och Louis, som jag har för mig att han hette, kom ut i hallen med leenden på läpparna. "Hello", sa Louis och kramade oss. Zayn kramade Bella och kollade sen på mig med ett flin. Han tog tag i en penna och kastade den på mig. Jag kollade surt på honom och skulle precis säga något innan han kramade om mig. "It's your own fault", viskade han och backade sen undan samtidigt som han blinkade emot mig. Harry och Louis gick iväg till köket, medans Liam och Zayn följde med oss till vardagsrummet. Jag var tvungen att kolla mig omkring, vart var Nyan.. Nyall.. Niall, jag vad han nu än hette. Jag fattar inte varför jag glömmde det hela tiden. Bella satte sig i mitten av soffan och Zayn och Liam på varsin sida. Louis och Harry kom ut till oss andra. "What do you wanna do?", sa Louis och kollade emot oss alla. Han la armen om mig och flinade samtidigt som han kollade emot mig. "Who are you looking for?", sa han och kollade snabbt på mig. "Niall?", undrade han med ett stolt leende och jag gav han en sur blick. "No", sa jag och han nickade. "Yes you are", sa han och skrattade. Jag drog bort hans arm från min axlar.
 
"Okay, you know me better than I do. So, sure..", sa jag och kunde inte hålla mig för att le lite. "Exactly, but your boyfriend is sleeping", sa han och jag gav han en irriterad blick. "Lägg av", sa jag och han höjde på ögonbrynet. "You really have to stop talking Swedish when you're with us", sa han och skakade bara på huvudet samtidigt som han satte sig i fotöljen. Liam skrattade åt oss och satte sig sedan i den andra fotöljen, så jag var den enda som stog upp. Dom började ha en diskution om vad vi skulle göra idag, men jag tänkte bara på Niall. Jag vet verkligen inte varför, jag stör mig på honom. Men varför inte han med oss.. andra? Jag kände hur jag behövde gå på toa och kollade snabbt emot Liam. "Where's the toilet?", undrade jag och han pekade åt höger samtidigt som han log. Jag log emot honom och gick ditåt. Jag öppnade försiktigt en dörr och såg att det var jätte mörkt där inne. Jag tände lampan och fick se att det var toaletten. Jag log lite och gjorde sen det jag skulle göra. När jag var klar tvättade jag snabbt händerna och mötte min spegelblick. Jag hade bara lite mascara på mig och mitt hår var i stora lockar. Jag log lite snett och torkade snabbt mina händer. Jag öppnade badrums dörren och skulle precis gå ut när jag gick rakt in i någon. "Aj", utbrast jag och mötte Nialls ögon. "Linnea, of course", sa han hest och hjäspade. Kunde han inte ens säga förlåt? Det var faktiskt han som gick in i mig. Jag såg att han bara hade på sig mjukisbyxor och ingen tröja. Jag kollade bort ifrån honom samtidigt som jag kände hur jag blev generad. Jag mötte sen han blick igen för att kunna gå ut. "Uhm, can I.. You know", jag pekade ut ifrån badrummet och han öppnade dörren lite. "Oh, yeah, of course", sa han och steg åt sidan. Jag gick ut och skulle precis gå därifrån när jag kände hur han tog tag i min arm. "And you, I'm sorry", sa han och log lite snett. Jag besvarade hans leende och gick sen därifrån med ett svagt leende.

Lite extra långt för extra väntan, hihi. Ni kan ju alltid tacka mig med en kommentar? :') Nej, jag skoja. Men kommentera gärna vad ni tycker!
Är vääälldigt trött just nu, så om ni ser felstavning och något som inte stämmer i Engelskan, så ignonera bara det. Sorry.

Sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men min dator har vart sönder. Såg att jag fått nya läsare, jätte kul. Och några kommentarer faktiskt, hihi :')

Fortsätt att kommentera och sprida bloggen så blir uppdateringen också bättre. Puss♥

Upd; Någon frågade om jag hade gjort designen, och nope, det har jag inte. Men får ej säga vem som gjort den, för hon vill inte göra massa designer just nu. Tack. :)



Chapter 4 - Anoying Niall

"Sen idag också", sa jag och lutade mig över disken medans jag log emot Linnea som kom in genom dörren. "Tyst Bella", sa hon med ett svagt leende. "Har Angelic kommit än?", fortsatte hon. "Nepp, du har tur. Hon är också sen", sa jag och ställde mig rak i rygg. Hon nickade och gick in till personal rummet för att lämna sina saker. Jag hörde hur dörren öppnades och en kille i min ålder, några år äldre kanske, kom in. Han gick fram till mackorna och kollade ett tag. "Något att rekommendera?", sa han och kollade på mig. Jag skakade på huvudet. "Nope, ta vad som ser gott ut", sa jag och log lite. Han skrattade. "Då tar jag en Chicken Teriyaki", sa han och jag nickade. Jag fixade hans macka och gick sen bort till kassan. Han betalade och lämnade sen stället. Klockan var bara 11, så det var få kunder här. Linnea kom och ställde sig bredvid mig. "Angelic ringde, hon kommer vid 1, hon har massa möten, hon litar på oss", sa hon till mig och jag nickade. "Okej", sa jag bara. Idag var det fredag, vilket betydde att vi skulle ha helg, som var lika med ledighet. Plötsligt slog Linnea till mig på armen och jag kollade snabbt på henne. "Ta kunderna som kommer nu, jag vill inte vara här", sa hon och försvann snabbt ut i köket. Jag kollade bort emot dörren och fick se dom komma in. Men denna gången var dom fem, och det var nu jag förstog att det var One Direction, med tanke på killen med lockigt hår. Jag visste mycket väl att han hette Harry. Han var kändast av dem, tror jag.
 
Zayn och den blonda killen gick fram till kassan och dom fick syn på mig. "Are you stalking us or something?", sa Zayn med ett leende. "What? I'm working here, you are stalking me if someone stalking someone", sa jag lite halv torrt och killen med blont hår skrattade. "Yeah right", sa han och skakade på huvudet. Jag förstog verkligen varför Linnea inte gillade den spydiga killen. "What's wrong with you guys. I really want to know that", sa jag högt och jag märkte hur Harry kom fram till oss. Jag kollade på honom med ett höjt ögonbry. "What?", undrade jag och han skulle precis svara innan jag hörde Linnea sucka åt mig. Hon kom ut ur köket och kollade på mig med en menande blick. "Ge dom maten, spotta i den när dom inte ser, låt dom betala, och låt dom sen gå. Det är inte värt det", sa hon och log lite snett. Jag kollade på henne och suckade.
"Oh, there's my biggest fan. Ofcourse you work here, a poor girl like you can't find a better job", sa Nyan eller vad fan han hette och skrattade, även Zayn hakade på. Där gick droppen, han var det värsta jag vart med om. "Okay, you really crossed the line now", sa jag surt och skulle gå ut ifrån subway för att få lite frisk luft, eller ja, komma bort ifrån den blonda killen. Jag skulle precis gå när jag gick rakt in i en pelare och slog i huvudet riktigt hårt. Alla killarna började skratta utan  en kille med brunt hår som kom fram till mig. "Are you okay?", undrade han och jag nickade svagt och gick snabbt ut ifrån resturangen. Jag märkte hur han gick efter mig och jag vände mig om. "What?", utbrast jag och han gick närmre mig. "I'm sorry for that, they think that was funny, but I think it was mean. He shouldn't say that to you, or laugh when you get hurt. Even if he don't know you", sa han och jag nickade svagt.
 
"Hey, I remember you from something", sa han fundersamt. Jag nickade. "I know, you and Nyan met me at your hotel you know..", sa jag och kollade ner i marken. Han skrattade. "Niall", rättade han mig. "Oh, but I don't know why he act like that. He's the most carefull person i've never met. He's really nice and a good boy", sa han och jag ryckte på axlarna. "I dont know. Can I ask you one thing?", undrade jag och han nickade. "Of course", sa han och jag log snett. "Are you guys famous? For real?", sa jag och han suckade. "Yes, we're. I don't wanna lie to you, we're very very famous. We were just in USA and things like that", sa han och jag flämtade till. "Omg, of course. You are two directions or something", sa jag och han började skratta. "One Direction", rättade han mig ännu en gång. "But what your name? I think you already know my name", sa han med ett leende. Jag nickade, han sa ju det på hotellet. "Yeah, Liam. Right?", sa jag och han nickade. "Liam Payne", sa han och jag log. "Okey, my name is Linnea, Linnea Johnson", sa jag och han log. "I like your name", sa han och flinade.
 
Efter att vi pratat en liten stund så var jag tvungen att gå in igen, även han var det. När vi kom in vände alla sina blickar emot oss. Jag kollade inte ens åt doms håll, utan gick bara bort till Bella som kollade på mig. "Vad sa han?", undrade hon och jag log snett. "Massa, dom är föresten riktigt kända. One Direction heter dom", sa jag och betonade One Direction, bara för att dom skulle höra. Jag hörde Niall skratta. Jag himlade med ögonen och gick ner på huk. Tog tag i en plast påse och kollade emot Niall. "Behöver du en plastpåse att strypa dig själv med?", ropade jag och kollade emot honom. Jag gav mig en sne blick. "What?", undrade han. Killen som Liam berättat hette Louis skrattade. "I think she wanna kill you with that bag, if I was her, I would have wanted to do that", sa han och blinkade emot mig. Niall fnös bara och kollade bort ifrån mig och dom började prata med varandra. Jag kunde höra hur dom pratade om oss, vilken irriterade mig med tanke på att vi stog några meter bort ifrån dom. Om ens det.
 
Efter en stund så gick dom äntligen ut. Niall gav mig en sur blick och lämnade sen rummet. Så det var bara Zayn kvar här inne. Han kom fram till oss med ett leende. "Hey", sa han och Bella besvarade hans leende, medans jag stog och bitchblickade honom. "Hello", svarade Bella med ett skratt och han log. "You dont have to do that with your eyebrowns", sa han med ett leende. "I know, but I want to", sa jag surt och han ryckte på axlarna. "Your hot when you do that to", sa han och jag slutade snabbt ge han min sura blick och glodde bara på honom. "Uhm, what do you want?", sa Bella försiktigt och han kollade på henne. "Nothing, can I borrow a pencil?", frågade han och vände sin blick emot mig. Jag fnös emot honom och tog en penna som låg brevid kassan och kastade den i huvudet på han. "Thanks", sa han surt och tog upp den. Han skrev något på en servett och vek sen ihop den. Han gav mig pennan, och gav Bella servetten. "Bye ladies", sa han och gick sen ut ur subway och gick iväg med sina såkallade vänner. Jag kollade på Bella med ett höjt ögonbry. "Får se", sa jag och tog servetten ifrån henne. Jag öppnade den och fick se ett nummer. "Call me maybe? ;) //Zayn Malik", stog det och jag började skratta. "I think someone is interested in you", småflinade jag emot Bella samtidigt som jag gav henne lappen.

Chapter 3 - What?

Direkt när vi kom ut ifrån hotellet kollade Linnea på mig. Vi stannade vid våran moppe och hennes.. Cyckel. "Du förstår inte vad som hände där inne", sa hon och jag kollade emot henne. "Vad hände då?", undrade jag och hon suckade. "Jag gick in i ett rum där, råkade eller något. Så gick jag in i en blond kille, sen såg någon honom, så han drog in mig i en städskrubb..", jag var tvungen att avbryta henne. "Drog han in dig i städskrubben för att någon såg honom?", undrade jag och hon nickade. "Ja, lyssna på mig. Sen så ville jag gå ut, så sa han nej, eftersom någon sett honom. Så fick jag en känsla av att han skulle våldta mig eller något? Jag vet, men han var skum. Men sen öppnade någon annan, så ramlade jag på golvet, och han killen över mig. Så skulle han hjälpa mig upp, men släppte mig skitfort så jag höll på att ramla igen. Sen stog han och bitchblikade mig medans hans kompis frågade vem jag var", sa hon och vi började dra cyckeln och moppen emot starbucks. "Sen sa han killen att jag inte ens visste hans namn, så frågade jag om jag borde veta det, då skickade dom ut mig. Så skrek jag bitch till honom, sjukt skumt", fortsatte hon. Jag höjde på ögonbrynet. "Dom kanske tillhörde bandet? Vet du vad dom hette?", undrade jag och hon skakade på huvudet. "Ena sa sitt namn, men kommer inte ihåg. Typ nyan, och han andra hette i alla fall Liam", sa hon. Jag ryckte på axlarna och vi stannade våra grejer utanför Starbucks och gick sen in.
 
När vi båda hade beställt och satt och pratade lite, var jag tvungen att fråga. "Var killen söt då?", undrade jag. Hon kollade upp på mig ifrån sin dricka. "Va? Vem?", undrade hon oförstående och jag skrattade till. "Killen som drog in dig i en städskrubb?", flinade jag och hon nickade. "Ja, han var blond och var ganska sö..", jag avbröt henne när jag fick syn på en svart hårig kille gå in med en blond kille. Jag satte min dricka i halsen och började hosta. "Vad gör du?", undrade Linnea med ett höjt ögonbryn. "Skit.Snygg.Kille.Bakom.Dig", viskade jag och hon vände sig om, men vände sig tvärt igen. "Men det är han!", utbrast hon och jag kunde se hennes panik stiga. "Men du sa ju att han var blond?", utbrast jag och hon hyshade mig. Jag kunde se killen med svart hår kolla emot mitt hår. Han log ett snett leende. "Ja, han and..", hon började en mening men jag var tvungen att avbryta. "Han log emot mig", sa jag tyst med ett leende. "Coolt, kan vi gå nu?", undrade hon och kollade emot mig. "Nej?", sa jag ledset. "Snälla, jag vill inte träffa han igen!", sa hon tyst och jag suckade. "Jaja", sa jag och vi reste på oss. Dom stog vid utgången, så Linnea satte sin väska framför ansiktet och jag kunde inte sluta skratta. Jag skrattade så mycket medans jag gick ut att jag råkade gå in i någon. "Se dig för", sa jag surt och backade snabbt. Det får inte vara sant. Det var killen med svart hår. Jag stog där med halft öppen mun medans Linnea stannade till. "Oj, förlåt. Det var inte menningen", utbrast jag och Linnea kollade försiktigt åt mitt håll samtidigt som hon gjorde en gest att jag skulle komma.
 
"I dont understand you", sa han med ett svagt leende. "Öööh..", var det enda jag fick ur mig. "Seriöst Isabella, kom nu", sa Linnea surt. Båda killarna kollade åt det hållet. "Why does she have a bag in front of her face?", undrade killen med blont hår och Linnea suckade. Hon drog långsamt ner den och hängde den på axeln. "Du är så död Bella", sa Linnea och kollade på mig. "Oh, I remember you. That crazy fan w..", Linnea blängde surt på honom. "I'm not a fan of.. You? I don't even know who you are. You act like you are famous?!", nästan skrek hon och till och med jag backade undan. "Maybe he is famous?", sa killen med svart hår. Jag kollade på honom med ett höjt ögonbryn. "What?", sa jag och Linnea samtidigt och han skrattade till. "Whatever", sa han och ryckte på axlarna. "Zayn, should we go?", sa blondinen surt. "That girl is really anoying", fortsatte han. "What? You're anoying. Even if you are famous, shouldn't you treat people like that. Like everyone is a fan", sa hon surt och jag kunde se på henne blick att hon nästan ville slå honom. "Oh, I don't understand your bad Swedish-English language", sa han och lipade emot honom. "Åh, din lilla bögjävel. Om jag inte hade haft något samvete, han jag sparkat dig riktigt hårt mellan bena nu. Ha det så jävla bra, hejdå. Kom nu Isabella", sa hon och han höjde på sina ögonbryn. "What?", sa han helt oförstående. Hon drog bara tag i min arm och vi lämnade sen Starbucks med en riktigt sur Linnea.
Jag la mig ner på bryggan och lät mitt bruna hår hänga ner över kanten och jag såg hur Bella gjorde samma sak. Vi var vid röda sten, vi spenderade alltid vår bardom här. Det var så skönt och tyst här. "Han gjorde dig verkligen sur", sa hon och skrattade lite smått. Jag nickade med ett leende. "Du förstår inte hur nära jag var på att kicka han mellan bena, jag lovar, jag var riktigt nära", sa jag och skrattade till. Hon log emot mig och det blev sen tyst. Jag kollade upp på himlen och suckade. "Tror du han var känd?", sa Bella efter en lång tystnad. Jag satte mig upp och kollade emot henne. "Jag vet inte, kanske. Men det spelar ingen roll, man behandlar inte folk som om alla är ett fan", sa jag och hon log snett. "Vet", sa hon och jag suckade. "Aja, gjort är gjort. Det lär förmodligen visa sig snart om han är känd", muttrade jag och kastade ner en sten i vattnet samtidigt som jag suckade.

Chapter 2 - Is she a fan?

Efter jobbet drog jag direkt hem, och Linnea hem till sig. Jag och Linnea skulle mötas på Starbucks en timma senare, alltså vid två. Egentligen skulle vi slutat två idag, men vi fick sluta ett, för Carl och Ingemar tog över för oss. Dom två andra som sommarjobbade där. Jag kollade på mitt blonda hår i spegeln som var lite smått lockigt tack vare min kära plattång. Jag har platt hår redan, men tycker lockarna blir så fina när man lockar med en plattång. Jag satte på mig lite armband och en ring och kollade emot klockan. Den var redan kvart i två. Jag skyndade mig ut i hallen och tog på mig mina converse och gick sen ner till gården där jag hade min moppe. Den var svart och till den hade jag en rosa och svart hjälm, gulligt. Jag log lite för mig själv och satte mig på moppen och började sen köra emot Starbucks.
 
När jag kom fram var klockan fem i två, tur att jag kom i tid. Fast å andra sidan ligger det ju i centralstationen, och jag bor i stan. Så jag visste nästan att jag skulle komma i tid. Jag parkerade min moppe och hörde hur min mobil plingade till. Jag drog snabbt upp den och såg Linneas namn lysa upp på skärmen. "Kom till Post hotellet, måste hämta pengar hos pappa", stog det och jag suckade. Jag startade upp moppen igen och åkte snabbt dit. Det tog mig bara en halv minut eftersom det bara låg runt hörnet. Linneas pappa jobbar delvis på hotellet, det största i Europa. Det var väldigt fint, och det är där alla kändisar bor. Jag åkte fram till ingången och hoppade sen av moppen. Utanför hotellet var det en ganska stor folksamling och jag suckade. Jag såg Linnea komma på sin rosa cyckel med ett leende. "Isabella", ropade hon och cycklade in brevid min moppe. Hennes leende försvann snabbt när hon såg min moppe. "Jag vill också ha en moppe, känner mig som en bäbis när jag cycklar", sa hon och jag skrattade. Hon hoppade av cyckeln och fick sen syn på folkmassan. "Vilken kändis är nu tror du då?", skrattade hon fram och jag ryckte på axlarna. "Ingen anning, Justin Bieber kanske", flinade jag och hon kollade tvärt emot mig. "Tänk om", utbrast hon. Jag började skratta. Hon var verkligen det största Bieber fanet på hela planeten. Vi försökte ta oss förbi folkmassan, men dom vägrade släppa förbi oss. "Ursäkta, men vi bor här", röt Linnea och några flyttade på sig. Några vägrade flytta på sig även nu, så Linnea bara puttade till dom tills vi kom fram till vakten vid dörren.
"Jag vill se eran rums nyckel fall ni ska komma in", sa han bestämmt och JAG suckade. "Herregud Johan, det är jag. Linnea, Göstas dotter. Släpp in mig", han drog ner glasögonen lite och log sen när han fick syn på oss. "Oj, hej tjejer", sa han bara och lät oss komma in. Vi gick in i lobbyn och fick se en massa människor springa hit och dit. "Shit", skrattade Bella fram. Jag log bara. Plötsligt fick jag syn på ett gäng killar, bara några år äldre än oss. Det var tre killar, en med lockigt hår, en med svart, och en med ljus brunt. Flera människor var samlade runt dom och tog bilder. "Tror det är dom som är kändisarna här", sa jag och Bella kollade dit. "Säkert", mummlade hon. Jag och Bella gjorde inte sånt till en stor sak, min pappa jobbade inom kändisbranchen, så vi hade träffat mååånga kändisar genom åren.
 
"Hej hjärtat", hörde jag en välbekant röst säga och jag vände mig snabbt om. "Hej pappa", sa jag med ett leende och kramade om honom. Han gav Bella en kram och kollade sen på mig. "Här är ditt kort, jag har fixat det nu. Men slarva inte bort det denna gången. Det är laddat med 3000;-, en pressent ifrån mormor och morfar. Använd dom vettigt nu, okej?", sa han och jag nickade. "Jadå, vilka är det som är här? Det är ju typ kaos!", sa jag och Bella nickade instämmande. "Något band ifrån London, trodde ni visste vilka det var. Men jag måste gå nu", sa han stressat och jag nickade. "Okej, men vart ligger toaletten?", undrade Bella och pappa kollade på mig. "Linnea kan visa dig, här får du ett kort, ifall någon får lust att skicka ut er", skrattade han och jag nickade. "Tack", jag pussade han på kinden och gick sen bort till toaletterna med Bella. "Är det här?", undrade hon och jag nickade. Medans hon gick in på toaletten kollade jag mit lite omkring. Jag såg ett rum lite längre bort. Jag gick långsamt dit och kikade in. Det var lite soffor här och där. Jag steg in i rummet och kollade mig omkring. Plötsligt gick jag rakt in i någon som skrek till riktigt högt. "Hjäääälp", skrek person och backade snabbt bakåt. "Herregud, förlåt. Jag bara kollade runt lite, min pappa jobbar här oc..", mer han jag inte innan han hyshade mig. "Omg", hörde jag några skrika till bakom mig och jag kände hur killen jag gått in i drog tag i min arm in i ett litet rum.
 
"Vad gör du?", röt jag och kände hur otroligt trångt det var här inne. Jag tände försiktigt lampan och fick se att det var en städskrubb. Mysigt. "I can't understand you", sa killen med en brittisk accent, tror jag. Den var inte amerikansk i alla fall. "What are you doing?", rättade jag mig själv och killen som hade blondt hår kollade surt på mig. "What i'm doing? What are YOU doing in MY room?", sa han lite surare och jag bet tag i min läpp. "I told you before?", sa jag oförstående. "Yeah maybe, but i don't understand Swedish, i'm not from Sweden", sa han och jag nickade. "I know that now, I was just looking. I'm sorry", sa jag och han log för första gången lite. "Okay", sa han osäkert. "But why are we here?", sa jag oförstående. "Someone saw me, some girls, when you said something", sa han och jag höjde på ögonbrynet. "Oh, someone saw you", sa jag ironiskt och han skrattade. "Hi, I'm Niall", sa han glatt och räckte fram handen. "I'm Linnea", skrattade jag. "Can i open the door now, please?", undrade jag och han skakade på huvudet. Han började bli lite läskigt, varför kunde jag inte bara öppna dörren? Jag skulle precis öppna den även fast han sagt nej, men istället öppnade någon annan den. Både jag och killen som hette Niall skrek till riktigt högt. Jag som lutade mig emot dörren ramlade snabbt ner på marken med Niall över mig. "Aj", utbrast jag och brydde mig inte ett skit om killen inte förstog. Niall reste sig snabbt upp från mig och räckte fram sin hand för att sedan dra mig upp. "Liam!", utbrast Niall och släppte min hand fort så att jag nästa höll på att snubbla igen. "Yeah, thanks buddie", sa jag tyst och vände mig om. "Who's that?", undrade killen som tydligen hette Liam.
 
"I don't know, she just showed up", sa Niall och Liam kollade emot mig. "Is she a fan?", undrade han oroligt och Niall skakade på huvudet. "She dosen't even know my name", sa han, han lät ganska sur. "Should i know that?", undrade jag och Liam och Niall suckade samtidigt. "You have to go know", sa Niall surt och nästan puttade ut mig genom rummet och stängde sen dörren. "Bitch", skrek jag emot rummet och började sen gå snabbt därifrån. Vilka fan var det?

Kanske några stavfel och sånt, men kommentera och sprid gärna bloggen om ni gillar det ni läser:) Massa Kramar♥

Chapter 1 - Pilot

”Linnea, gå upp nu”, nästan skrek Isabella åt mig och jag suckade. ”Men jag ligger så sköööönt”, mummlade jag tyst. ”Men vi börjar om en 30 minuter, vi har bråttom. Och allt du gör är att lata dig i denna jävla sängen, kom igen nu”, röt hon och jag reste försiktigt på mig samtidigt som jag gav henne en sur blick. ”Bitch”, sa jag surt och ställde mig upp. ”Sluta kalla mig det, omoget av dig, bara för att du är lite sur”, sa hon och jag skakade bara på huvudet samtidigt som jag lämnade rummet. Jag och Isabella bråkade ofta över onödiga saker, men vi är som syskon. Hon är min absolut bästa vän. Vi är väldigt lika, det är nog därför vi bråkar så ofta.

 

Isabella har fyllt femton, och jag fyller det om två månader. Den 3 september, alltså är vi båda födda 97. Men det tror ingen, folk brukar tro att jag är minst 18, och Isabella är runt  17. Ibland tar jag det som en komplimang, ibland inte. Beror på vilket humör jag är på. Jag gick in i badrummet och tog upp min tandborste för att borsta tänderna. Det var sommarlov just nu, som skulle spenderas i Göteborg. Vi bodde förvisso här, men stora delar skulle spenderas här. Om två veckor ska vi till Stockholm tillsammans, för att dagen efter ta flyget till London. Isabellas mamma bode där, och hon var där varje lov. Jag brukade följa med henne, så det var ingen stor grej. Jag spottade ut tandkrämen och satte tillbaka min tandborste som jag hade hos Isabella, den var alltid här. För jag var mer hos henne, än hos mig själv. Det var för att Isabella oftast sov hemma själv, för hennes pappa var alltid borta med jobbet.

 

Jag gick ut ur badrummet och in till Isabellas rum. Jag satte upp håret i en toffs och bytte sen om. ”Klar”, mummlade jag och kollade på Isabella som sminkade sig. ”Inte jag”, sa hon surt. ”Synd, varför väckte du mig då”, sa jag ireeterat och gick ut ur rummet och bort till hallen. Jag drog på mig mina converse och hjäspade. En sak jag gillade extra mycket med sommaren var att man inte behövde sminka sig så mycket. Man var ju så brun endå, och jag har ganska mörka ögonfransar. Så det gick ganska bra utan smink. I alla fall sådana dagar när man bara ska jobba. Isabella kom ut i hallen och drog på sig sina skor och solbrillor. Jag tog min plånbok, mobil och väska och vi lämnade sen lägenheten.

 

Isabella hade tjock och blondt hår som inte gick längre än till brösten. Det var alltid platt, och jag var riktigt avendsjuk över det. För medans mitt hår var långt och ganska mörkbrunt, men alltid lockigt. Jag plattade håret varje gång när jag badat eller dushat, jag hatade att ha lockigt hår. "Kan du hålla min dricka snabbt", sa Bella och gav mig sin dricka som vi tidigare köpt på starbucks. Hon satte upp sitt hår i en toffs och log samtidigt som hon tog tillbaka sin dricka. När vi kom fram till Subway vid domkyrkan där vi somarjobbade gick jag raka vägen in i köket, medans Isabella tog sin plats vid kassan. ”I tid idag ser jag”, sa Angelic, våran chef. Jag nickade med ett svagt leende. ”Vad bra, Isabella börjar med kassan, så kan du städa här inne, sen byter ni vid 12. Ni slutar vid 2 idag, låter det bra?”, jag nickade bara emot henne, fortfarande med ett svagt leende, hon besvarade mitt leende och lämnade sen köket. Jag hörde hur hon berättade samma sak för Bella. Jag hjäspade för kanske tionde gången idag, och drog sen fram sopkvasten.

 

Efter någon timma var jag klar i köket och jag ställde mig vid kassan för att hjälpa Bella. ”Har det gått bra?”, undrade jag och hon nickade. ”Själv?”, ja, men det är lika tråkigt som varje dag. Soppa golvet och sen hjälpa dig. Jag orkade inte klaga, så jag log bara. ”Jadå”, sa jag och hon besvarade mitt leende. ”Vad bra”, mummlade hon. Jag hörde hur Boyfriend av Justin Bieber började spelas och jag kollade snabbt bort emot min mobil som låg på bänken. Jag skyndade mig dit och tog upp den samtidigt som jag svarade med ett enkelt, ”Hallå”, ”Hej, det är Mamma. Vart ligger din tvätt?”, undrade hon och jag suckade. ”Jag tvättade igår kväll, men är på jobbet, kan inte prata. Puss hejdå”, sa jag och la på. ”Vem var det?”, undrade Bella när jag gick fram till henne. ”Mamma

 

 


Jätte tråkigt del, jag vet! Men det är bara för att ni ska förstå lite om tjejerna det handlar om osv. Hoppas ni gillar det, kram.

 


Prolog - Everything About You

Femton åriga Isabella och snart fyllda Linnea lever ett hetsigt liv båda två. Isabella med en mamma som bor i London, och Linnea som ständigt ska hinna med både jobb, fritid och skola. Linnea bor praktiskt taget hemma hos Isabella vars pappa aldrig är hemma, och tillsammans hittar dom på allt möjligt. Dom bor i skitstaden Göteborg och vill båda flytta till London någon dag. Isabella med sitt långa blonda hår och mystigt bruna ögon, så är Linnea raka motsatsen. Långt brun hår med glada, spralliga men blåa ögon
 
En gång när Linnea och Isabella går till Linneas pappas jobb i det finast hotellet i staden, träffade Linnea på några killar som inte är de trevligaste hon träffat. På flera olika ställen springer både Linnea och Isabella på dessa underliga människor som trors vara kända. Vilket dom efter ett tag tror på, och efter ett tag är dom vänner med självaste One Direction. Men den blonda söta killen som verkar vara så otroligt glad och osäker, är någon Linnea hatar. Men såklart - han hatar henne med. Men kärlek börjar ju med hat? Var det inte så? Eller den svarhåriga badboy killen, hur kommer det säg att han försöker få till sig ännu en flört i sitt lilla playerspel, men istället faller för Isabella? Läs och se, det enda som återstår. 
 
 
 

RSS 2.0