Chapter 18 - That's you

Jag svalde innan jag gick ut ur den stora bilen. Jag tackade taxichaffören och steg åt sidan så att bilen kunde köra iväg. Jag kollade upp på det stora huset och började med snabba steg gå under taket för att undvika så mycket vatten som det gick. Regnet forsade ner och jag skakade till. Jag hade bara på mig shorts och en svart tröja. Jag hade en jacka över och ett stort halsband, medans håret hängde ner löst. Jag valde att klä mig avslappnad, ville inte klä upp mig mer. Dessutom var det säkert bara 20 % chans att det ens blir något av. Hallå, det är ju Niall vi snackar om. Jag drog upp mobilen och kollade vad klockan var. Den var tio i nio och jag suckade. Jag ville inte vara för tidig, så jag satte mig ner på trappsteget i stället och kollade på regnet som föll ner. Området var otroligt fint och det var stora grindar, vem som helst kom inte in här. Den var fyra lika dana hus på rad, sen var det några lite längre bak. Jag visste i alla fall att detta tillhörde Niall, sen var Louis och Harrys det längst bort. Liam och Zayn var jag lite osäker på. Plötsligt hör jag hur någon börjar spela gitarr. Jag kollar uppåt och fick se ett fönster som var öppet, men jag kunde inte se så mycket. 
 
"I always knew you were the best, the coolest girl I know.", jag kände direkt igen låten, men även rösten. Niall. "So prettier than all the rest, the star of my show.", jag reste mig upp och bakade bakåt så jag kunde se in i fönstret. Niall satt vid fönsterkarmen med gitarren i famnen och fokuserade på sina fingrar så det lät rätt till låten. "So many times I wished you'd be the one for me, But never knew it'd get like this, girl, whatcha you do to me?", jag rös av hans röst och log lite snett. Även fast jag ibland hatade honom, måste jag erkänna att denna killen verkligen hade något. "You're who i'm thinking of, and girl you ain't my runner up, and no matter what.. You're always number one", jag kunde se ett svagt leende på Nialls läppar och han slängde hastigt ut blicken emot utsidan. Jag duckade snabbt och smög in bakom taket igen. Jag visste inte varför, ville bara fortsätta höra han sjunga. "My prized possession, one and only, adore ya, girl I want ya. The one I can't live without, that's you..", han tystnade och jag bet mig i läppen. "That's you..", avslutade han efter en stund av tystnad. Han mummlade något som jag inte kunde uppfatta men hörde hur någon annan började prata. "Just tell her man", Zayn. "I dont know.. I just.. I don't know..", mummlade Niall till svars. "Stop sit here and sing songs to her, she'll never hear it anyways. Or she will, if you fucking tell her", sa han irriterat och jag bet mig själv i läppen. "Calm down bud, I just don't know how to tell her. I just fuck it up all the time, it's anoying.", sa Niall och jag började verkligen undra. Vem var det d.."It's anoying for me too, you're stuck in your room and don't say a work, but when yo DO say something, you just talk about Linnea. I don't.. I just don't think she'll wait forever. You know.. I don't.. Whatever. Just do something", muttrade han och det blev tyst. Jag kollade ner på klockan som visade 18.58. "Shut it Zayn, why don't you go and play with Bellas feelings again? Huh? Or wait, you LIKE her. But uhm.. You don't tell her? So stop stalking me, and do something yourself", röt Niall och efter det blev det tyst. Niall stängde fönstret och jag satte mig försiktigt ner igen. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, nu vet jag att Niall gillar mig. Och jag vet att Zayn gillar Bella, men jag ville fortfarande inte tro på något av det. Just nu blev allt bara otroligt jobbigt och jag lutade huvudet emot mina händer.
 
Min mobil pep till och jag drog snabbt upp den. "Where are you?", stog det. Niall. "I'm here..", svarade jag och fick snabbt svar. "Okay. :)", stog det och jag reste mig upp. Jag var blöt, riktigt blöt. Det var kanske dumt av mig att stå ute i regnet för att tjuvlyssna, vilket också var dumt. Nu hade jag absolut ingen anning om vad jag skulle göra. Jag kan inte bara.. Glömma det. Borde jag berätta för honom? "Hej, jag tjuvlyssnade på dig och Zayn. Så tja, jag vet att du gillar mig!", nej. Det kunde jag inte göra. Men jag kunde råkat höra? Eller så kanske ja.. "Hey babe", hans röst var hes och varm på samma stund. Jag kände hur han satte sig brevid mig på trappsteget och jag bet mig själv i läppen. Jag vände min blick emot honom och log svagt. "Hi Niall", sa jag och han besvarade mitt leende med ett littet snett. "I want a hug.", sa han och reste sig upp. Han tog tag i min arm och drog upp mig så jag stog framför honom. Jag log samtidigt som jag öppnade min famn. Han kramade om mig länge och jag kunde känna hand andas emot min nacke. Hans huvud var inborrat mot mig så hans kind var emot min. Hans händer vilade runt min midja och mina händer runt hans nacke. "I missed you", muttrade han och jag kunde inte hejda ett leende. Han backade sen undan och tog min hand. "You're wet", sa han och jag nickade. "How did you know?", sa jag och han log busigt emot mig. "I dont know", sa han och ryckte på axlarna samtidigt som han putade med underläppen. "Are you cold?", frågade han sen och jag skakade på huvudet. "Naa, it's okay", sa jag och hans ögon smalnade men han lät det sedan vara. Han arm sökte sig runt min midja och han började gå ner för trapporna. 
 
"Where are we going?, undrade jag och han kollade emot mig. "We should watch a Movie. Let's go to the cinema. Or I mean, ruuuun..", sa han och innan han snabbt släppte taget om min midja och tog min hand istället för att börja springa. Jag sprang snabbt efter, dock hade jag inte så mycket val eftersomhand bokstavligt talat drog med mig. Med ett leende större en någonsin. 

Detta är alltså del ett av dejten, höhö. Nästa kommer fortsätta direkt där jag slutade, alltså. Dejten kommer hålla på i hela tre chapters, och känner att ni verkligen behöver få mera ROMANTIK. Så japp, FÖRHOPPNINGSVIS får ni alla dejt delar idag BARA för att jag är snäll. Har flera på lager, så jag dör inte. Får se om ni är shyssta och kommenterar. PUSS.

Kommentarer
Postat av: sofia

åååååh vad gulligt :) åh du e så underbart bra va!! längtar till nästa :D

2012-06-25 @ 00:06:15
Postat av: Ida

Sjukt bra! Nästa del NUUUU! :D

2012-06-25 @ 08:29:09
URL: http://onedistory.blogg.se
Postat av: Elin - turnthelightoff

De är så söta tycker jag (:
men det ska fortfarande vara komplicerat också, bara för att göra allt så invecklat. jag älskar komplicerad kärlek :D
Kram!

2012-06-25 @ 10:22:55
URL: http://turnthelightof.blogg.se
Postat av: Malin

OMFG!!! Du är gryyyym!! Det måste komma mer, det går bara inte att vänta!!! Helt besatt :o :D

2012-06-25 @ 11:01:59
Postat av: Malin

Så jävla bra!!

2012-06-25 @ 11:02:32
Postat av: Anonym

Så braaa!! :)

2012-06-25 @ 14:46:03
Postat av: Malin

Meer kan inte vänta 😁😂

2012-06-25 @ 14:48:01
Postat av: Anonym

Åhhh snälla lägg ut dejten!!! :) älskar din novell! en av de absolut bästa!! vill bara fortsätta läsa!! <3 och jag älskar sjukt mycke att läsa om bella zayn o harry, så skriv snälla snart om de igen..??? men jag älskar linnea o niall också så keep it going!!! ;)

2012-06-25 @ 19:36:53
Postat av: Anonym

Älskar din novell tjejen!!!:D så snälla publicera dejten NU!!! din novell e en av de absolut bästa sä keep it going girl!!! <3 Älskar särsklilt mycke att läsa om bella harry o zayn, så skriv snälla snart om de igen...??? men linnea o niall e great me så... ;)

2012-06-25 @ 19:42:54
Postat av: Sanna Lilja

Gud vad bra novell! Å vad heter låten?

2012-06-27 @ 01:53:24
URL: http://oonedirectioonnoovell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0